Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co sądzicie o takich akcjach ? Czy uczestniczycie w nich ? Na przykład takiej : http://noizz.pl/spoleczenstwo/pamietaci ... ie/4whl3ly
Chłopakowi do jutra brakuje jeszcze 56 tysięcy ,myślę że nawet jeśli nie zdąży zebrać całości to lek już dla niego jedzie .Może jego rodzina będzie borykać się ze spłatą pożyczek kilka lat ale ...jak dla mnie ma szansę na normalne życie .I to dzięki zwykłym szarym ,czasami biednym ludziom .Bez spektakularnych akcji ,zaangażowania dziennikarzy aktorów i różnych VIP-ów
Pewnie sporo osób pomaga....nie wiem dlaczego nie piszą o tym
Ja ostatnio przekazałam pieniązki oraz podatek dla swojej koleżanki, która ma sparaliżowaną córkę oraz
na fundację opiekującą się bezdomnymi zwierzętami.
Aż mi się "scyzoryk" w kieszeni otwiera,jak czytam takie artykuły
Na ojca dyrektora są miliony....na kler,na imigrantów też są,a nie ma pieniędzy,żeby pomóc przeciętnemu obywatelowi państwa