Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zaczyna mi sie coraz bardziej podobac , dziekuje ze myslicie o mnie biednym kuracjuszu, wiem ze zyczycie mi dobrze i na pewno tak bedzie , mysle ze okolica jest cicha tak jak ja wiec bedzie dobrze , licze na los i towarzystwo doborowe , a co do wycieczek sam bede je realizował czy to samochodem czy piesze bo wiem ze bedzie gdzie podreptac , pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów a szczególne dla Ewasz bo ona widze najbardziej sie martwi o mnie tak trzymac