Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja mam skierowanie ale dopiero od 23 czerwca, jadę z okolic Białej Podlaskiej... może tez ktoś jedzie? ciekawi mnie czy można dostać 1-kę, jest taka możliwość, proszę o podpowiedzi za które z góry dziękuję, pozdrawiam
jedynki z ZUS- u są bardzo trudne do uzyskania, jedynym kryterium jest choroba kwalifikująca do jej otrzymania. Ale próbować zawsze można , zadzwoń do ośrodka i najnormalniej zapytaj
Witajcie Adamus i Kanias utwórzcie temat w dziale ""wyjeżdżam do sanatorium"" koniecznie nazwa sanatorium i data . tam szybciej ktoś go zobaczy i odpowie . temat w którym napisaliście to opinie o Witalu . pozdrawiam
Dzisiaj trzeba mieć konkretne schorzenie aby dostać jedynkę ( o ile są w danym sanatorium) Poparte dokumentacja lekarską .Samo zaświadczenie ,że się chrapie czy ma zaburzenia snu nie wystarczą tak myślę .Pozdrawiam .