Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
rysia pisze:Dagna to co piszesz to masakra.Pozdrawiam.
Rysiu masakrę to miała koleżanka w Polańczyku w pokoju 3-osobowym z 1 przerobionym tam walizki z rzeczami pod łóżkiem a jak trzeba wyciągać to pozostałe panie na łóżka musiały wejść bo nie było inaczej miejsca na podłodze. I tu za TV opłata 48 zł a w Długopolu 2 lata temu płaciłam ponad 100. Naprawdę w Aleksandrowie nie było najgorzej. Tylko wolny czas niestety nuda, no chyba, ze ktoś trunkowy i towarzystwo znalazł to się nie nudził
[quote}
Naprawdę w Aleksandrowie nie było najgorzej. Tylko wolny czas niestety nuda, no chyba, ze ktoś trunkowy i towarzystwo znalazł to się nie nudził [/quote]
eeeeeeee, jakie nudno ?? jak jest fajne towarzystwo to nudy nie ma mozna potańczyć, wyhaczyć kogoś ciekawego doświadczenia wymienić ludzie to skarbnica wiadomości i ciekawosci
Mam w ręku skierowanie do Aleksandrowa Kujawskiego i przerażenie w oczach. Pierwszy raz w senatorium i taka wtopa. Czy mogę coś zrobić żeby zmienić senatorium? a jak mi dadzą pobyt w miejscu zamieszkania? albo jak trafię na coś gorszego? Jestem przerażona!!!! brudno! głośno ! nudno! i do domu daleko!!!!
glowa do góry ,
atmosfere tworzą ludzie .nie nastawiaj sie od razu na nie ,
ja bylam tam w 2014 .i bylo fajnie ,zabiegi fajne ,i ludzie spoko ,
sa tacy którym wszędzie jest żle ,jak do takich nie należysz to bedziesz zadowolona