opinia o sanatorium dedal w polańczyku

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2011 14:01

Re: opinia o sanatorium dedal w polańczyku

Post autor: a.kepara@wp.pl »

Baseny termalne..., chętnie a właściwie na pewno z tego skorzystam.Już Ciebie polubiłam. Szkoda, że nie jesteśmy na jednym turnusie. Gdybyśmy były na jednym turnusir to nie wiedziałabym o sanatorium DEDAL tyle co wiem . Bardzo dziękuję. Ania
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2011 14:01

Post autor: a.kepara@wp.pl »

Jakie wrażenia po pobycie, a własciwie jesze w trakcie pobytu. Może jakieś uwagi, przestrogi czy coś na co musze uważać.
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2011 16:17

Post autor: anulka63 »

a.[email].pl pisze:Jakie wrażenia po pobycie, a własciwie jesze w trakcie pobytu. Może jakieś uwagi, przestrogi czy coś na co musze uważać.
Aniu !wrażenia mam jak najlepsze,czego i Tobie życzę:)nie masz czego się obawiać,bo naprawdę jest SUPER:)szkoda tylko,że czas płynie zbyt szybko i już za 10 dni koniec tego dobrego:(Pogoda od kilku ni też nas nie rozpieszcza,ale na nudzenie się nie ma czasu:)Jutro jedziemy na Węgry więc czekają mnie nowe wrażenia,którymi postaram się tutaj z Tobą podzielić:)Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ