ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: forumowicz »

ale...ale... kobitka z Ciebie niezbyt miła.....cos widać w twoich tekstach przerost ambicji.......czyżby forumowa alfa i omega :?: na każdy temat ...każdy rozumie co to znaczy....to lużne czesto żartobliwe pogaduch.....nie zmanierowane pouczenia.Wiecej dystansu ;) :) :) :)
forumowicz

Dzięki fan!!!!!
forumowicz

fan2013 pisze:ale...ale... kobitka z Ciebie niezbyt miła.....cos widać w twoich tekstach przerost ambicji.......czyżby forumowa alfa i omega :?: na każdy temat ...każdy rozumie co to znaczy....to lużne czesto żartobliwe pogaduch.....nie zmanierowane pouczenia.Wiecej dystansu ;) :) :) :)
Widzisz, bo to jest tak - jeśli ktoś nie rozumie czyjegoś dystansu, poczucia humoru to najlepiej jego zdyskwalifikować, co uczyniłeś swoją wypowiedzią, a "koleżanka" poniżej Tobie przyklasnęła. Nie mam poczucia wyższości, nie jestem zarozumiała, a tak właściwie to nie powinnam się tłumaczyć bo winni się tłumaczą. Jestem, ale nie muszę być tam gdzie mnie nie akceptują ale nie mam z tego powodu złego nastroju, nie cierpię. Nie czuję się też obrażona a na pewno nie na cały świat. Więcej dystansu życzę tym którzy mnie nie rozumiejąc ocenili mnie nie słusznie. Pozdrawiam ;)
forumowicz

fan2013 pisze:ale...ale... kobitka z Ciebie niezbyt miła.....cos widać w twoich tekstach przerost ambicji.......czyżby forumowa alfa i omega :?: na każdy temat ...każdy rozumie co to znaczy....to lużne czesto żartobliwe pogaduch.....nie zmanierowane pouczenia.Wiecej dystansu ;) :) :) :)
Poczucie humoru nie każdy ma takie samo. To z czego śmieję się ja Ty nie musisz się z tego śmiać. Chyba przyznasz mi rację. Ile ludzi tyle poglądów, tyle żartów itd. Wydaje mi się, że nie gdzie indziej jak właśnie na forum miło jest "spotkać" kogoś kto niekoniecznie jak MY ma takie samo zdanie. Jeśli Ty śmiejesz się gdy ktoś kiwa do Ciebie palcem to ja także muszę się śmiać? Właśnie o to chodzi abyśmy różnili się od siebie, wówczas jest dopiero ciekawie, nie sądzisz? I nie oznacza to, że ktoś jest lepszym od kogoś, po prostu inny i tyle, ale też nie wszyscy muszą tego kogoś akceptować, lubić, ale oceniać jego czy jest miły czy też nie nie mamy prawa, nie znając jego.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Ale wieje chłodem kochane panie .Miłego wieczoru
forumowicz

...To co chcielibyscie by wam inni ludzie czynili tak i wy im czyńcie...Może ktoś wie gdzie tak napisano i kto to powiedział>? :)
forumowicz

Elunia....to nie ten temat...hi,hi,hi :mrgreen: to się odnosi do prognozy pogody ,kochana :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko łagodzisz temat -złotą regułą
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

blondi pisze:Elunia....to nie ten temat...hi,hi,hi :mrgreen: to się odnosi do prognozy pogody ,kochana :lol:
To się chyba zamotałam jak każda baba ..hi hi
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Kruszynko :)

To co zacytowałaś, to tak zwana złota reguła etyczna z Ewangelii Mateusza 7, 12

„Wszystko więc, co chcielibyście, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie. Tego bowiem wymaga Prawo i Prorocy".
ODPOWIEDZ