Widocznie jest opóźnienie tak jak mówią około 2 miesiace.Więc będziemy czekać dłużej ,a to mnie nie cieszy.Życzę miłego oczekiwania na fajny satysfakcjonujacy Cię przydział.Myslę,że na dniach będziesz miała przydział i tego Ci życzę.gina8 pisze:czekam juz przeszlo 22 miesiace w Malopolsce,oczywiscie ;]
NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: NFZ Małopolska
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: NFZ Małopolska
Nie bądź tak pesymistycznie nastawiona,narzekają naprawde jednostki.Byłam 3 razy i jestem zadowolona przede wszystkim z zabiegów,które przeważnie lekarz bierzegina8 pisze:ale i tez ogarnia mnie strach,bo nagminnie slysze negatywne opinie na temat uslug, jakosci tychze sanatoriow . Podobno zabiegi sa marnej jakosci ,na starych sprzetach ,jedzenie marniutkie i mało oraz pokoje ciasne i przeludnione po kilka osob.
pod uwagę.Również jedzonko było niezłe ,mogło być więcej owoców,ale przeciez mozna dokupić.Warunki pokojowe miałam ful wypas .Może ja tak trafiłam.
Latwo się klimatyzuję i najważniejsze to fajne towarzystwo.Naprawdę nie masz co się martwić na zapas.Będzie dobrze grunt to dobre nastawienie.Jeszcze zatesknisz za tym klimatem sanatoryjnym .Tego Ci życzę będzie dobrze.Pozdrawiam.