Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję bardzo wszystkim za wyczerpujący opis pobytu w sanatorium w Dźwiżynie.Bardzo mi się przydadzą.Na przełomie stycznia i lutego byłem w ośrodku rehabilitacji Neptun w Jantarze równierz było wyśmienice,jedzenie bardzo dobre wspaniały personel sporo zabiegów.Może ktoś się wybiera z Gdańska na turnus 8 kwietnia.
Dziękuję bardzo wszystkim za wyczerpujące informacje bardzo się przydadzą.Miło słyszeć że w Dźwiżynie są miejsca gdzie można zjeść rybkę i wypić piwko.Na przełomie stycznia i lutego byłem w ośrodku rehabilitacyjnym Neptun w Jantarze ale tam ani żadnych potańcówek ani zabaw.Chociaż opieka i wyżywienie super.Może ktoś z Gdańska wybiera się na turnus 8 kwietnia jadę samochodem mam wolne miejsca,zawsze razem raźniej jechać.
Kony50
Witam
Jestem mieszkanką Sopotu i również dostałam skierowanie na turnus w Drzwirzynie od 04.08.2013
Jestem zainteresowana ofertą wspólnego przejazdu do Ośrodka