Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anetadorota 182007 pisze:(...) całkiem fajnie było zwłaszcza wieczorami w Klimacie hmm co za muza... (...)
Skończyło się dobre. Od października w "Klimacie" nie gra DJ Piotrek. DJ-e grają z "łapanki", muza taka sobie. Kiepska.
Imprezy też tylko w soboty i niedziele. Były skargi kuracjuszy więc grają tylko w weekendy. W niedziele w ogóle pustawo.
Szkoda bo była to dobra "miejscówka" i dobra alternatywa dla czasem przepełnionego (zwłaszcza w soboty) "Krakowiaka".
grazynamackowiak pisze:Martinka Jagoda kuracja tuż forumowicze życzą super kuracji i towarzystwa pozdrawiam
Dziękuję w imieniu własnym i Martinki (bo może już nie zdąży zajrzeć na forum ) za miłe słowa i dużą porcję informacji z pewnością wykorzystam Wasze podpowiedzi Obiecuję rewanż informacyjny w trakcie pobytu lub zaraz po powrocie
Jestem już w sanatorium klimat Na razie sama. Sama mówię tu o ewentualnych towarzyszach niedoli przez 3 tygodnie. Zrobiłam ogląd sytuacji i co? W sumie zimno :'( na razie nic się nie dzieje. Jutro się zapisze jako pierwsza i oczywiście poczekam na Jagódke . Co ma być to będzie przyjmuje to na tak zwaną klatę.
Martinka pisze:Jestem już w sanatorium klimat Na razie sama. Sama mówię tu o ewentualnych towarzyszach niedoli przez 3 tygodnie. Zrobiłam ogląd sytuacji i co? W sumie zimno :'( na razie nic się nie dzieje. Jutro się zapisze jako pierwsza i oczywiście poczekam na Jagódke . Co ma być to będzie przyjmuje to na tak zwaną klatę.
Martinka pisze:Jestem już w sanatorium klimat Na razie sama. Sama mówię tu o ewentualnych towarzyszach niedoli przez 3 tygodnie. Zrobiłam ogląd sytuacji i co? W sumie zimno :'( na razie nic się nie dzieje. Jutro się zapisze jako pierwsza i oczywiście poczekam na Jagódke . Co ma być to będzie przyjmuje to na tak zwaną klatę.
Jeśli masz na co przyjąć to zrób to z godnością. Udanego wypoczynku.