Iwonicz Zdrój - Klimat - od 5 stycznia 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Iwonicz Zdrój - Klimat - od 5 stycznia 2016

Post autor: Dzia_dek »

anetadorota 182007 pisze:(...) całkiem fajnie było zwłaszcza wieczorami w Klimacie hmm co za muza... :) (...)
Skończyło się dobre. Od października w "Klimacie" nie gra DJ Piotrek. DJ-e grają z "łapanki", muza taka sobie. Kiepska.
Imprezy też tylko w soboty i niedziele. Były skargi kuracjuszy więc grają tylko w weekendy. W niedziele w ogóle pustawo.
Szkoda bo była to dobra "miejscówka" i dobra alternatywa dla czasem przepełnionego (zwłaszcza w soboty) "Krakowiaka".
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

anetadorota 182007 pisze: Jak ja tam byłam to królowało ; Nie ma mocnych na Mariole : :kwiat:
Jeszcze DJ odtwarza ten hit ;)
jagoda 11211
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2015 10:21
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: jagoda 11211 »

grazynamackowiak pisze:Martinka Jagoda kuracja tuż forumowicze :arrow: życzą super kuracji i towarzystwa pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
:) Dziękuję w imieniu własnym i Martinki (bo może już nie zdąży zajrzeć na forum :?:) za miłe słowa i dużą porcję informacji ;) z pewnością wykorzystam Wasze podpowiedzi ;) :) Obiecuję rewanż informacyjny w trakcie pobytu lub zaraz po powrocie :) :serce:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Jestem już w sanatorium klimat :-D Na razie sama. Sama mówię tu o ewentualnych towarzyszach niedoli :-D przez 3 tygodnie. Zrobiłam ogląd sytuacji i co? W sumie zimno :'( na razie nic się nie dzieje. Jutro się zapisze jako pierwsza i oczywiście poczekam na Jagódke :-). Co ma być to będzie przyjmuje to na tak zwaną klatę. ;-) ;-)
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2016 18:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: anetadorota 182007 »

Martinka pisze:Jestem już w sanatorium klimat :-D Na razie sama. Sama mówię tu o ewentualnych towarzyszach niedoli :-D przez 3 tygodnie. Zrobiłam ogląd sytuacji i co? W sumie zimno :'( na razie nic się nie dzieje. Jutro się zapisze jako pierwsza i oczywiście poczekam na Jagódke :-). Co ma być to będzie przyjmuje to na tak zwaną klatę. ;-) ;-)
Udanego i ciepłego pobytu życzę:) :kwiat: :kwiat: ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Martinka pisze:Jestem już w sanatorium klimat :-D Na razie sama. Sama mówię tu o ewentualnych towarzyszach niedoli :-D przez 3 tygodnie. Zrobiłam ogląd sytuacji i co? W sumie zimno :'( na razie nic się nie dzieje. Jutro się zapisze jako pierwsza i oczywiście poczekam na Jagódke :-). Co ma być to będzie przyjmuje to na tak zwaną klatę. ;-) ;-)

Jeśli masz na co przyjąć to zrób to z godnością. Udanego wypoczynku.
ODPOWIEDZ