Witam,
mam skierowanie na 21.03.2013. Jak się przygotować do takiego turnusu? Jadę pierwszy raz.
23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
-
forumowicz
Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
Witam i pozdrawiam
Pytasz jak się przygotować,cóż jak na dłuższy.... wyjazd.Trochę ciuchów sportowych aby było wygodnie na zabiegach.Będzie gimnastyka może grupowa może indywidualna,może być basen bo Wojskowy takowy ma.Jak borowina,perełka lub hydromasaż w kapsule to tu nic niepotrzeba oprócz ręcznika.Są zabiegi prądami,masaże.Niwiadomo co lekarz przepisze,ja miałam 64 zabiegi ale wsumie do obiadu udało się wyrobić.Ogólnie byłam bardzo zadowolona z zabiegów,choć rozpisane po trzech pawilonach.No i te schody.....dużo ale teraz na czwarte piętro śmigam że ho,ho.Jeśli lubisz tańce bo te można uskuteczniać w Zdrojowej,Kaprysie,Piekiełku i Sielance to nie obowiązują jakieś szczególne konwenanse.Jest gdzie spacerować.Wypić dobrą kawkę i super ciacha w Wiedeńskiej.W Wojciechu pijalnia wód .A tak najważniejsze dobry humor i fajne towarzystwo i Lądek Twój.Pokoiki dwuosobowe z łazienkami ,standard,ciepłe,balkoniki.Jedzenie jak dla mnie dobre i wystarczające,miałam dietę.Jest wifi darmo,telewizorki za opłatą ,czajniki ,kubki,sztućce,talerzyki.Cóż można chcieć więcej.życzę słonecznej pogody,super towarzystwa,masz pytania wal śmiało 
Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
Dziekuje za pomoc, juz sie nie moge doczekac wyjazdu! Czy to prawda, ze na basen potrzebny jest czepek?