Krynica G.20.III-30IV,wiek 35-55 w góry, na rowery i spacer

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Zbychoo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 20:08

Krynica G.20.III-30IV,wiek 35-55 w góry, na rowery i spacer

Post autor: Zbychoo »

Będę w kwietniu w Krynicy i spróbuję zmontować grupę współtowarzyszy niedoli prowadzących zdrowy tryb życia (sorry nie piję nic mocniejszego), ale nie mających ochoty zanudzić się na śmierć w martwym sezonie kulturalnym w KG. Zapraszam do wstępniaka na forum a następnie na kawę lub herbatę 3 kwietnia (lokal i godzinę podam poprzez PW).
Bardzo mile widziani operatorzy instrumentów muzycznych, miłośnicy ruchu mający jeszcze w miarę sprawne nogi i każdy kto choć trochę lubi ludzi i umie docenić to że jeszcze żyje.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: Krynica G.20.III-30IV,wiek 35-55 w góry, na rowery i sp

Post autor: Yoko91 »

Miło ,że jeszcze są ludzie prowadzący zdrowy tryb życia ,nie pijący alkoholu,uprawiających sport.Wszystkie podane kryteria spełniam. :)
Kusząca propozycja-chętnie bym dołączyła, ale będę w tym czasie w innym miejscu, też góry. Pozdrowienia. :) Życzę zmontowania ekipy z pozytywną energią.
Awatar użytkownika
Zbychoo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Miło ,że jeszcze są ludzie prowadzący zdrowy tryb życia ,nie pijący alkoholu,uprawiających sport.Wszystkie podane kryteria spełniam.
Ta grupa jest na wymarciu 8-)
Zdrowy styl życia jest dla homo sapiens nienaturalny, więc przeważnie normalny człowiek póki zdrowy życia używa. Dopiero gdy "trwoga" przestawia się na zdrowy tryb funkcjonowania co poprzedza jednak zejście. :)
Tylko pojedynczym osobnikom udaje się przetrwać dłużej.

Kusząca propozycja-chętnie bym dołączyła, ale będę w tym czasie w innym miejscu, też góry. Pozdrowienia. Życzę zmontowania ekipy z pozytywną energią.
Dziękuję. (Ja sam na dłuższe kuracje wracam co trzy lata i raczej jestem skazany na Krynicę, więc może kiedyś...) ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeżeli tak uważasz, życzę powodzenia.
Awatar użytkownika
Zbychoo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

To była próba mojego humoru (wisielczego).
Trochę więcej dbam o siebie z konieczności i nie uważam się przez to ani gorszy ani lepszy. Tak po prostu wyszło.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W moim poście nie napisałam, że uważam się za kogoś lepszego.
Jednak każdy ma prawo wyboru , umiem to uszanować.
gosiek5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 14:42

Post autor: gosiek5 »

Będę w Krynicy od 4 kwietnia, nie mam ochoty zanudzić się , a póki co nogi mam jeszcze sprawne. Chętnie zapisze się do grupy. Czekam na info. Wycieczki,super sprawa :D
Awatar użytkownika
Zbychoo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

gosiek5 pisze:Wycieczki,super sprawa :D
Miło mi. Z wycieczkami to jest tak: kwiecień plecień a w górach to jeszcze jest czasem marzec lub luty. Moga byc sprzyjajace dni na dłuższe i przyjemniejsze wyprawy ale trzeba sie przygotowac na roztopy, błoto na szlakach. Moze być też tak że zostana nam tylko spacery po wybrukowanych dróżkach Góry Parkowej lub bardziej ryzykowne przez kałuze do Czarnego Potoku. Dlatego dobrze jest byc otwartym na różnego rodzaju warianty wypoczynku w trakcie takiego pobytu. 8-)
Dobrze więc poznać dość szerokie grono ludzi bo ich towarzystwo jest bardzo ważne gdy zawodzi aura. :)
gosiek5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 14:42

Post autor: gosiek5 »

Widzę tłumy chętnych!!!! :shock:Szkoda , im byłoby nas więcej byłoby weselej. Do spotkania na deptaku.
Awatar użytkownika
Zbychoo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Spokojnie, w Krynicy parę razy byłem. Trochę czasu zajmowało rozpoznanie ludzi ale w efekcie i poprzez pijalnię i poprzez kontakty w różnych ośrodkach zespołowo zadeptywaliśmy beskidy. A na ile pomoże w tym forum? Zobaczymy :)
Internet jest jaki jest...
ODPOWIEDZ