Choroba alkoholowa
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Choroba alkoholowa
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Czyli Francuzi, Hiszpanie, Włosi, itd czyli większa cześć Europy która pije wino do każdego posiłkuKaowiec pisze: Natomiast każdy, kto pije "cieszący płyn" jak to nazwałaś, jest pijakiem.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Janusz ,żeby być nie pijącym alkoholikiem trzeba naprawdę KIMŚ być- szacun.A kaowiec no cóż.Nawet Shift mi nie załapałjanusz63 pisze:Witam![]()
No krew się we mnie burzy jak czytam wypowiedzi naszych ""szanownych kolegów ""![]()
Zastanawiam się tylko dlaczego na niektóre pytania z naszej strony (mówiąc o nas mam na myśli przypadki skrajnego uzależnienia od wszystkiego )ci panowie nie potrafią sklecić konkretnej odpowiedzi ,no cóż może pytania za trudne lub w nie zrozumiałym języku.
Tak się składa że mam jeszcze rozliczne znajomości w poradniach i ośrodkach odwykowych więc Danusia ,Medi ,Słoneczko,Princi -sorki jeśli kogoś pominąłem -nie obawiajcie się pomogę Wam wyjść z tego obrzydliwego pijaństwa![]()
![]()
i znowu wyjdziecie na ludzi .
A teraz do pana kaowca ,tak jestem ALKOHOLIKIEM co prawda nie pijącym od wielu lat ale nim ciągle jestem i narażam się na to że w każdej chwili mogę sięgnąć po butelkę.Pomijam już to że tego zrobić za żadne skarby świata nie chcę ale to przecież nie ważne.
I w związku z tym jestem tym typem człowieka podlejszego ,skazanego na pogardę (szkoda że nie ma u nas samosądów bo pewnie już bym był ukrzyżowany)któremu nie należy się choćby odrobina szacunku.I Ty człowieku chcesz zmieniać świat![]()
![]()
![]()
Nie mnie jednak oceniać bo przecież jako totalna zachlana morda nie mam prawa głosu .
Pocieszam się jednak tym że nie jestem sam ,mam wspaniałe wyżej wymienione dobre dusze ,które przecież także według Twojej oceny można wrzucić do jednego worka razem z przepitym Januszem.
Dziewczyny to zaszczyt być wśród Was![]()
![]()
![]()
Czy jestem złośliwy ..nie tylko do bólu szczery
Pozdrawiam wszelkie małe i duże nałogi![]()
![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
-
forumowicz
NoSelene pisze:Czyli Francuzi, Hiszpanie, Włosi, itd czyli większa cześć Europy która pije wino do każdego posiłkuKaowiec pisze: Natomiast każdy, kto pije "cieszący płyn" jak to nazwałaś, jest pijakiem.![]()
-
forumowicz
Obywatel pisze:NoSelene pisze: Czyli Francuzi, Hiszpanie, Włosi, itd czyli większa cześć Europy która pije wino do każdego posiłku![]()
Tutaj, az prosi sie napisac pewien kawał.Obywatel pisze:mary jo pisze: wstydż się!!!
No
Przyleciał biznesmen z zagranicy, spotyka na ulicy "Obywatela" i pyta:
- dlaczego tutaj jedni mówią "no", inni "tak" a jeszcze inni "oczywiście"?
- ponieważ ci co jeszcze nie mają wykształcenia mówią "no", ci co mają wykształcenie podstawowe mówią "tak", a ci co mają jeszcze wyższe to mówią "oczywiście"
- czyli pan ma to wyższe wykształcenie?
- no!
-
forumowicz