Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pokazało się światełko w tunelu :) dzisiaj w przeglądarce pokazał się numerek ( 31034 )
Najchętniej to bym już pojechała
Mili państwo jak starać się o wyjazd ze zwrotów?
Witaj kryzy ja nie wiem jak jest u Was ze zwrotami...ale w moim NFZ Wielkopolska to o zwroty mogę się ubiegać po roku od złożenia wniosku
tylko jak sie decydujesz na zwrot to masz chyba tydzień na spakowanie i wyjazd...co nie wszyscy na to mogą sobie pozwolić...Mi ostatnio zaproponowali Rabkę...ale wyjazd z dnia na dzień...Rabka i owszem fajna bo w górach...ale kto da radę w ciągu dnia się spakować...z pozdrowieniami Gosia
Prawda jest w śląskim taka że o zwroty można się starać po weryfikacji a ona to tak po 21-22 miesiącach od złożenia wniosku A te przepisy które obowiązują w innych funduszach nijak się mają do naszego , niestety ......i nic nie pomoże rwanie włosów czy obgryzanie paznokci nie ma na nich mocnych