Busko Zdrój 1 kwietnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 22:22

Re: Busko Zdrój 1 kwietnia

Post autor: perelka1501 »

Szkoda Astrid, że dopiero w maju jedziesz...ale Andrzej to doświadczony kuracjusz i wszystko wskazuje..... że już masz miłe towarzystwo. Popatrz...a ja sama samiutka w Krystynce.... i to na dodatek w święta....uffff
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

Astrid, oczywiście, że do Włókniarza bo to dla mnie najlepsze sanatorium jakie kiedykolwiek poznałem. Wybieram się tam już po raz trzeci.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

Perełko!Wyjeżdżasz w drugi dzień świąt,więc nie jest najgorzej.Znajoma była w Kołobrzegu w czasie Świąt Bożego Narodzenia,wracała 29 grudnia.W Krystynie na pewno będzie super,wszystkie zabiegi na miejscu i wszędzie blisko i zaręczam Ci,że nie będziesz osamotniona:)
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Andrzej111 pisze:Astrid, oczywiście, że do Włókniarza bo to dla mnie najlepsze sanatorium jakie kiedykolwiek poznałem. Wybieram się tam już po raz trzeci.
Ja będę we Włókniarzu 2-gi raz(byłam dwa lata temu),w zeszłym roku byłam w Słowackim i też było dobrze,najgorzej wspominam Astorię i tam na pewno już nie zawitam.Wiem,że świetną opinią cieszy się Wojskowy,Nida też.Andrzeju,dlaczego uważasz,że Włokniarz jest najlepszy?Jakie masz porównanie z innymi sanatoriami?Chodzi Ci o inne miejsca w Polsce czy o sanatoria w Busku?
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

Witaj Astrid. Oceniając Włókniarza miałem na uwadze sanatoria w innych miejscowościach, nie wyłącznie w Busku, bo w tym uzdrowisku nie bylem w innych ośrodkach. Oceniając brałem pod uwagę przede wszystkim zabiegi, ich ilość, skuteczność (siarka), a w dalszej kolejności jakość świadczonych usług, wyżywienie i zakwaterowanie. W tych ocenach ważny jest stosunek jakości do ceny. Byłem już w sanatoriach gdzie odpłatność była podobna lub wyższa ale jakość i zakwaterowanie ... znacznie odbiegało od normy. Nie chcę tu wymieniać nazw tych sanatoriów, podam tylko miejscowości: Ciechocinek, Krynica, Polanica, Wisła -Ustroń. Nie będę opisywał szczegółów, bo admin wyrzuci mnie do "oceń sanatorium".
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzięki Andrzeju za wyczerpujące informacje....wiesz taka jest natura kobiety,że lubi dociekać.Mam nadzieję,że nie odebrałeś moich pytań jako testu sprawdzającego:)Pozdrawiam serecznie.
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej...hej..... nadal nie ma chętnych do wyjazdu do Buska w dniu 1 kwietnia....uffff :oops:
stefek
Na forum od: 15 lut 2013 12:11

Post autor: stefek »

Hej.Ja będę w Busku od 2kwietnia.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Widzisz Perełko...jednak nie będziesz sama.
Awatar użytkownika
perelka1501
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Stefek:)..... miło mi. W którym z ośrodków będziesz? Ja będę w Krystynie. Szkoda, że nie 1 kwietnia...Z którego miasta jedziesz?
Dzięki Astrid:)
ODPOWIEDZ