Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
prawdopodobnie w poniedziałek lub w niedzielę.... ja jade dopiero 2 raz....
byłem dwa lata temu w Polańczyku nad Soliną w lipcu i naprawde było świetnie zgrana paczka....
Też jadę do Beskidu od 28.05. Ci którzy byli w styczniu już powinni napisać opinię, ale chyba im się nie chce. Więc czekamy, może następni kuracjusze coś napiszą. Pozdrawiam Lilka.
witam lilka, w końcu ktoś też jedzie 28 maja, jest nas już dwie, skąd jedziesz, ja z Tarnobrzega.poczekamy, na pewno pojawią się opinie o tym ośrodku.pa pa