Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam! Na skierowanie z NFZ (dolnośląski) czekam już od XI.2013 z nr 66608. Doczekałam się nr 557 i chciałabym zasięgnąć informacji jak długo jeszcze? Skierowanie dostałam od kardiologa. Pozdrawiam
Witam nie wiem jak jest w dolnośląskim ale u nas kolejka idzie chyba równo z reumatologią .Złożyłam w NFZcie dwa skierowania ,moje z reumatologii i męża z kardiologii i idą "łeb w łeb" od roku mój numer to 38143 na dzień dzisiejszy ,a jego 38145 ,różnica cały czas ta sama .
Witam! Teraz to mam ciśnienie. Jadę do Kudowy Zdrój od 8.12. Pierwsze święta od .. lat poza domem. Jeszcze w pracy wszystko wyprzedzić o trzy tygodnie (koniec roku). Nie daję rady. Pozdrawiam
Witam!
Jak widać po mojej aktywności na forum staram się jakoś wszystko ogarnąć. Jestem na dobrej drodze. Dzięki za wsparcie, miło mi że ktoś się odezwał. Jestem już pozytywnie nastawiona na ten wyjazd. Pozdrawiam