kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: margot »

Nie Kochana , nie jestem , ale miałam koleżankę z Twojego województwa i Ona czekała jeszcze krócej :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Fiore13 :D,
nie podadzą dokładnej daty. Na początku roku Pani na sali obsługi klienta mówiła że pojadę marzec/kwiecień br. Wczoraj natomiast, pod nr telefonu który podałam w poście powyżej, powiedziano, że będzie to II kwartał...może początek III. Wiem też, że nie pojadę do Buska na moje 28 dniowe leczenie. Więcej jednak dzwonić nie mam zamiaru, co będzie to będzie. Jednak to przesunięcie terminu działa na moją korzyść, ze względu na moje sprawy osobiste. Pozdrawiam serdecznie :D
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Eluunia ja jestem NFZ Wielkopolska też reumatologia i ze wskazaniem nad morze. Zobaczymy ,która kiedy pojedzie ?
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Wczoraj u mnie zeszło aż 16 numerków :cry:
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: OLA45 »

Fiore13 pisze:Nie wiem tylko, czy to nie za wcześnie na telefon jeśli ma się numer 4979.
Myślę że nie ma sensu dzwonić gdyż to już jest tuż tuż :) Pod warunkiem że od ostatniego pobytu w sanatorium minęło już 18-mcy.Ja dostałam przydział przy nr 2200 z dwu i pół miesięcznym wyprzedzeniem.Więc wietrz już walizkę przed Tobą coraz cieplejsze dni :) Pozdrawiam :)
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: beatricz »

Witam,własnie dzis dostałam wiadomosc.....jade termin od 25.06. do 16.07 Muszyna san. Wiarus(fajny termin)
ania63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:26

Post autor: ania63 »

dla Oli 45
Olu jestem jakby trochę niespokojna, przesledziłam Twoje wpisy i porównałam ze swoimi /ten sam NFZ/ i przy moim dzisiejszym nr 4300 martwię się ,czy zdołam do lipca się "załapać"
jak myślisz dzwonić,czekać ?Czy jak dostanę skierowanie w niedobrym dla mnie terminie da się coś z tym zrobić?
Fiore13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2013 18:34

Post autor: Fiore13 »

Te NFZ tak różnie przydzielają i w takich terminach ,że to nasze porównywanie chyba nie ma najmniejszego sensu. Ktoś dostaje wiadomość o wyjeździe kilka miesięcy temu a kogoś innego informują na niespełna 3 tygodnie przed wyjazdem( moją koleżankę).
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44

Post autor: OLA45 »

Dzwonienie Ci nic nie da a jeżeli dostaniesz skierowanie w terminie dla Ciebie niedogodnym to wtedy zadzwonisz.Mi tez mój termin nie pasował i zadzwoniłam do NFZ żeby przesunąć go do przodu chociaż o dwa tygodnie ale do przodu się nie da.Zaproponowała mi kilka innych miejscowości z wcześniejszymi terminami chyba ze zwrotów.Zastanawiałam się co robić i jednak zostałam przy swoim terminie ponieważ będzie już trochę cieplej :P
Fiore13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2013 18:34

Post autor: Fiore13 »

To dokąd ruszasz Kuracjuszko Olu?
Zablokowany