Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
-
forumowicz
Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
Temat rzeka ,ale no własnie jak? Może małżeństwem? Wielką miłością? A może rozczarowaniem?
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Jak może się zakończyć romans sanatoryjny?
Poruszyłaś Kruszynko bardzo ciekawy temat. Z moich obserwacji wynika że różnie bywa z tymi romansami sanatoryjnymi. Na początku trudne rozstanie, potem telefony, esemesy. mętlik w głowie a szczególnie jak w domu czeka mąż lub żona.
Z czasem telefony, esemesy są coraz rzadziej i coraz krótsze rozmowy. Bywa że po powrocie całkiem urywa się kontakt.Często poznani ludzie w sanatorium okazują się innymi niż są na co dzień . Wszyscy potrzebujemy miłości zrozumienia, gdy tego w domu nie mamy jesteśmy bardzo podatni na takie miłości sanatoryjne. Na pewno nie nie każda miłość kończy się po powrocie do domu. Ale tak często bywa.Wierzę że są wyjątki, ale ja osobiście ich nie znam. Wiem że są pary które przez wiele lat co roku spotykają się w sanatorium, ale czy to prawdziwa miłość? Zauroczenie? Nie wiem? Gdy spotykają się ludzie wolni na pewno ma to większą szansę przetrwania. Ale gdy w domu czeka mąż i dzieci wtedy bywa to trudne.
Ale myślę że inni mają ciekawsze, bardziej optymistyczne doświadczenia
Pozdrawiam wszystkich i życzę duuuużo miłości 
Z czasem telefony, esemesy są coraz rzadziej i coraz krótsze rozmowy. Bywa że po powrocie całkiem urywa się kontakt.Często poznani ludzie w sanatorium okazują się innymi niż są na co dzień . Wszyscy potrzebujemy miłości zrozumienia, gdy tego w domu nie mamy jesteśmy bardzo podatni na takie miłości sanatoryjne. Na pewno nie nie każda miłość kończy się po powrocie do domu. Ale tak często bywa.Wierzę że są wyjątki, ale ja osobiście ich nie znam. Wiem że są pary które przez wiele lat co roku spotykają się w sanatorium, ale czy to prawdziwa miłość? Zauroczenie? Nie wiem? Gdy spotykają się ludzie wolni na pewno ma to większą szansę przetrwania. Ale gdy w domu czeka mąż i dzieci wtedy bywa to trudne.
Ale myślę że inni mają ciekawsze, bardziej optymistyczne doświadczenia
-
forumowicz
Witaj Ewa11
Swietnie ujęte ,no własnie jestem ciekawa ...a nie wścibska
jak to sie potem dzieje. 
-
forumowicz
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Kruszynko w sanatoriach nie romansujemy tylko się rehabilitujemy

- ewa11
- Super Kuracjusz