kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ania63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:26

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: ania63 »

Witam dzisiaj mam już drugie wejście Kochani nie uwierzycie od piątku 'spadło" mi ...415... numerków.Bardzo zależy mi na wyjeździe do lipca bo wakacje zaplanowane już w styczniu,
może się uda. Pozdrawiam dziewczyny,które odpowiedziały na mój post.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Oj dziewczynki i ja się dziś cieszę spadło 320 numerów no i może wrzesień spędzimy nad morzem --ale mam fajne życzenia :D
elizabet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: elizabet »

Witam serdecznie Wszystkich oczekujących.Dziś mam numerek 23,w zeszłym tygodniu miałam 19 i tak było przez ostatnie 3 tygodnie (jestem z mazowieckiego po 19 miesiącach oczekiwania).Dziś wła
forumowicz

Post autor: forumowicz »

elizabet pisze:Witam serdecznie Wszystkich oczekujących.Dziś mam numerek 23,w zeszłym tygodniu miałam 19 i tak było przez ostatnie 3 tygodnie (jestem z mazowieckiego po 19 miesiącach oczekiwania).Dziś wła
Ja też jestem z mazowieckiego i gdybym tak jak i Ty otrzymała skierowanie po 19 miesiącach to byłby to czerwiec :lol:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Elizabet mam podejrzenie,że nie dokończyłaś myśli w ostatnim poście. Niech zgadnę , czyżbyś otrzymała przydział sanatorium?
elizabet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: elizabet »

Przepraszam niechcący wysłałam nieskończony post.Dziś musiałam podjąć decyzję o rezygnacji ,wiem już ,że nie dostanę 4 tygodniowego urlopu.Będę miała 2 tygodnie urlopu od 5 sierpnia i już przeglądam oferty , myślę że zdecyduję się na szpital wojskowy w Busku chyba ,że znacie równie dobre sanatoium a w niższej cenie,zależy mi na kriokomorze i kąpielach siarkowych.ale mam doła od roku codziennie sprawdzałam numery i wszystko na nic.Pozdrawiam Wszystkich oczekujących i życzę przydziału dobrego sanatorium w wymarzonym terminie.
forumowicz

elizabet pisze:Przepraszam niechcący wysłałam nieskończony post.Dziś musiałam podjąć decyzję o rezygnacji ,wiem już ,że nie dostanę 4 tygodniowego urlopu.Będę miała 2 tygodnie urlopu od 5 sierpnia i już przeglądam oferty , myślę że zdecyduję się na szpital wojskowy w Busku chyba ,że znacie równie dobre sanatoium a w niższej cenie,zależy mi na kriokomorze i kąpielach siarkowych.ale mam doła od roku codziennie sprawdzałam numery i wszystko na nic.Pozdrawiam Wszystkich oczekujących i życzę przydziału dobrego sanatorium w wymarzonym terminie.
Takie sytuacje się zdarzają. My nie planujemy sanatorium, to NFZ nam planuje, nie rzadko beznadziejnie. Słuchajcie, a czy nie można między sobą wymienić numerki? To znaczy tak - gdy ktoś otrzymuje np, za tydzień ale jemu nie pasuje, a druga osoba dopiero czeka, ale domyśla się, że otrzyma za 3 miesiące, wówczas gdy są z tego samego województwa to nie można zrobić zamiany? Może fundusz powinien nad tym pomyśleć. Gdy ktoś zrezygnuje bo termin jemu koliduje z prac ą wówczas jest chyba jakiś okres, że nie może starać się o sanatorium. W końcu i tak długo czekamy, a nie każdego stać na prywatne wyjazdy :)
forumowicz

Godzina 09:07 a u mnie w ciągu godziny 30 numerków zeszło. Całkiem nieźle :)
(mazowieckie)
forumowicz

Spadają tak szybko te numerki :lol: ponieważ lato to komercja.A ja czekam na info z NFZ ,po złożeniu wniosku na nowy przydział zaraz bedzie miesiąc i zobaczymy jaką mam liczbę 4 -cyfrową .Hm... :) a zaraz dołączę poszpitalne :( :( Kto z Was miał taką sytuację? Napiszcie proszę . :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

kruszynka pisze:Spadają tak szybko te numerki :lol: ponieważ lato to komercja.A ja czekam na info z NFZ ,po złożeniu wniosku na nowy przydział zaraz bedzie miesiąc i zobaczymy jaką mam liczbę 4 -cyfrową .Hm... :) a zaraz dołączę poszpitalne :( :( Kto z Was miał taką sytuację? Napiszcie proszę . :)
Kruszynko, też mam nowe skierowanie do NFZ ale trochę sie wstrzymałam, żeby to znowu nie był lisotpad jak ostatnio :lol: ale teraz już z nim pójdę i złożę. zastanawiam sie czy równolegle mogę złożyć wniosek na leczenie ambulatoryjne, z dojazadami w kopalni soli w Bochni, to się nazywa turnus leczniczy, rehabilitacja pulmonologiczna z wykorzystaniem metod subterraneoterapii..uff..ale nazwa mogliby napisać że podziemnej, :lol: . tamto skierowanie to wiadomo, ze dwa lata jak nic, tutaj może byłoby wcześniej :)
Zablokowany