kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
może się uda. Pozdrawiam dziewczyny,które odpowiedziały na mój post.
-
elizabet
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
Ja też jestem z mazowieckiego i gdybym tak jak i Ty otrzymała skierowanie po 19 miesiącach to byłby to czerwiecelizabet pisze:Witam serdecznie Wszystkich oczekujących.Dziś mam numerek 23,w zeszłym tygodniu miałam 19 i tak było przez ostatnie 3 tygodnie (jestem z mazowieckiego po 19 miesiącach oczekiwania).Dziś wła
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
elizabet
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
Takie sytuacje się zdarzają. My nie planujemy sanatorium, to NFZ nam planuje, nie rzadko beznadziejnie. Słuchajcie, a czy nie można między sobą wymienić numerki? To znaczy tak - gdy ktoś otrzymuje np, za tydzień ale jemu nie pasuje, a druga osoba dopiero czeka, ale domyśla się, że otrzyma za 3 miesiące, wówczas gdy są z tego samego województwa to nie można zrobić zamiany? Może fundusz powinien nad tym pomyśleć. Gdy ktoś zrezygnuje bo termin jemu koliduje z prac ą wówczas jest chyba jakiś okres, że nie może starać się o sanatorium. W końcu i tak długo czekamy, a nie każdego stać na prywatne wyjazdyelizabet pisze:Przepraszam niechcący wysłałam nieskończony post.Dziś musiałam podjąć decyzję o rezygnacji ,wiem już ,że nie dostanę 4 tygodniowego urlopu.Będę miała 2 tygodnie urlopu od 5 sierpnia i już przeglądam oferty , myślę że zdecyduję się na szpital wojskowy w Busku chyba ,że znacie równie dobre sanatoium a w niższej cenie,zależy mi na kriokomorze i kąpielach siarkowych.ale mam doła od roku codziennie sprawdzałam numery i wszystko na nic.Pozdrawiam Wszystkich oczekujących i życzę przydziału dobrego sanatorium w wymarzonym terminie.
-
forumowicz
(mazowieckie)
-
forumowicz
Kruszynko, też mam nowe skierowanie do NFZ ale trochę sie wstrzymałam, żeby to znowu nie był lisotpad jak ostatniokruszynka pisze:Spadają tak szybko te numerkiponieważ lato to komercja.A ja czekam na info z NFZ ,po złożeniu wniosku na nowy przydział zaraz bedzie miesiąc i zobaczymy jaką mam liczbę 4 -cyfrową .Hm...
a zaraz dołączę poszpitalne
![]()
Kto z Was miał taką sytuację? Napiszcie proszę .