Polanica- Zdrój, Wielka Pieniawa, turnus 7.12 - 28.12.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Polanica- Zdrój, Wielka Pieniawa, turnus 7.12 - 28.12.

Post autor: asiulek »

grazynamackowiak pisze:Asiulek super przydział lepiej nie trzeba ,nie wszyscy są na NS towarzystwo zawsze się znajdzie
pozdrawiam udanej uracji :) :kwiat:
Dziękuję Grażynko, czyli byłaś tam, powiedz mi jeszcze czy można tam miło spędzić wieczory, które w grudniu są bardzo długie.......jakieś miejsca gdzie można zatańczyć, a może w Pieniwie są organizowane wieczorki? :kwiat:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Wielka Pieniawa to największe i najbardziej eksluzywne sanatorium w Polanicy.Jest w samym parku, naprzeciwko fontanna, pieknie oświetlona, obok pijalnia, tam skepiki , kawiarnia i oczywiście pijalnia.W pobliżu są kawiarnie, nawet kilka, , tańce zapewne też będą. Jednym słowem, trafiłaś doskonale.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Narewka, NFZ kazał długo czekać.......ale warto było, pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

pozdrawiam o poranku :kwiat: , wielka szkoda, że tak mało osób się odzywa, nikt nie jedzie w moim terminie do Pieniawy? haloooo........może ktoś usłyszy..... :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Asiulek,nie wyjeżdżam w tym terminie,ale byłam tam rok temu. Polanica jest maleńkim,ale bardzo urokliwym miejscem.Wielka Pieniawa bardzo fajnym przyjaznym kuracjuszowi ośrodkiem.Rozrywek wielu tam nie ma.Restauracja Zdrojowa z muzyką na żywo i klub Merlin z muzyka mechaniczną.Bardzo blisko jest do Kłodzka.Ja w czasie pobytu trzykrotnie byłam w kinie.Wycieczki dość bogata oferta.Jeżeli spadnie śnieg to świąteczny urok miasta powali na kolana.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Felice, to mój kolejny wyjazd do sanatorium, jednak zawsze wyjeżdżałam w okresie letnim. Pierwszy raz jadę zimą i to w dodatku w okresie świątecznym. Rodzina nie jest zachwycona tym terminem, mam jednak nadzieję, że to mnie :serce: będzie im brakować, a nie makowca, czy uszek i pierogów :D , pozdrawiam i życzę miłego dnia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Asiulek nie byłam w Wielkiej Pieniawie nie udzielą informacji a szkoda napewno bym Tobie odpowiedziała 8-)
Na naszym sanatorium ranking sanatoria 2014 sanatorium zajęło 3 miejsce wszyscy kuracjusze przyjeżdzają
zadowoleni pozdrawiam :) :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam o poranku wszystkich forumowiczów :kwiat: , do wyjazdu jeszcze trochę czasu......, ale może znajdzie się już ktoś, z kim miło by spędzać czas w tak pięknym uzdrowisku??? :D pozdrawiam z uśmiechem :D
marconi50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 18:56

Post autor: marconi50 »

Witam kuracjuszy:)mam pytanie a propos Polanicy? jak tam w ogóle jest, czy jest co pozwiedzać i gdzie się zabawić>>mam przydział do sanatorium Jantar, może ktoś tam był? Pozdrawiam>> :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

marconi50 pisze:Witam kuracjuszy:)mam pytanie a propos Polanicy? jak tam w ogóle jest, czy jest co pozwiedzać i gdzie się zabawić>>mam przydział do sanatorium Jantar, może ktoś tam był? Pozdrawiam>> :D
Witaj marconi, nie byłam w Polanicy, ale według innych kuracjuszy to bardzo urokliwe miasteczko, są miejsca, które warto zobaczyć, wszak to Kotlina Kłodzka, Jantar natomiast na zdjęciach prezentuje się baaaardzo ładnie, ale jaka rzeczywistość?...w jakim terminie jedziesz? :kwiat: pozdrawiam
ODPOWIEDZ