Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Już wczesniej pytałem czy ktoś czy ktos jedzie do USTRONIA sanatorium ZŁOCIEŃ ,ale cisza jakaś nikt się nikt nic nie pisze ,a ja tak naprawdę nic nie wiem o tym sanatorium termin pobytu to (02-23.12.2015)
Ostatnio zmieniony 27 paź 2015 22:48 przez administrator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:uściślono tytuł, poprawiono daty
Trzeba wpisać datę w tytule swojego postu ,jest bardziej widoczny . wpisz w prawym górnym rogu nazwę sanatorium ,może coś Ciebie zainteresuje . jest parę postów.Myślę ,że admin uzupełni Twój tytuł postu o datę
Bardzo przepraszam ale mylnie wpisałem miesiąc wyjazdu zamiast grudzień(12) wpisałem listopad (11)
Prawidłowy termin wyjazdu do Ustronia sanatorium Złocień to 02-23.12.2015.Wyjeżdżam ze Skierniewic ,może ktoś tez jedzie w tym terminie -pozdrawiam