Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,podobnie jak i moje forumowe koleżanki z zainteresowaniem czytałem Twój wpis i wrażenia z pobytu w sanatorium i Twoje reakcje i relacje, podejście do różnego rodzaju sytuacji, i z ulgą........stwierdzam że są na tym świecie rozsądni i mądrzy ludzie, umiejący zachować zdrowe międzyludzkie relacje, należałoby sobie życzyć aby takich zachowań i ludzi było więcej, serdecznie pozdrawiam,życząc kontynuacji takiego podejścia do życia, Andrzej
kruszynka pisze:Haniu masz ode mnie wiadomośc na PW
Jestem tu "Nowa" i mimo iż komputer nie jest dla mnie zagadką to jednak nie potrafię sie "ogarnąć" jeśli chodzi o to "PW". Wiem, że to poczta prywatna ale gdzie ją odebrać??? Tego niestety nie wiem. Pomożecie? Thanks
A jednak jestem bystra. Znalazłam panel użytkownika na początku gdy się zalogowałam i tę wiadomość od Kruszyny dawno temu odczytałam, ale myślałam że mam jeszcze jedną skoro o tym napisała/napisał Ok, ok... wszystko jasne, odczytane wiadomości. Dziś to już chyba wszystko. Pora na... na posłuchanie muzyki i poczytanie książki. Dobranoc wszystkim
Cenzura zadziałała oby nie ta....... domowa, bo cały opis i relacje.....do głębokiej....analizy , mam nadzieję że nikt z Naszych wspólnych znajomych nie zrobił Nam eleganckiej wrzuty, abyśmy mieli o czym pisać
Nie, nie żadnej cenzury nie ma. Pomyślałam, że skoro tu wszyscy są anonimowi to ja też tak szybko nie powinnam się ujawniać. A czy te fale w Panamie nie są ładne? Och jaka piękna ta plaża