Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie jestem z tych co się boją opisuje całą moją obecną przygodę w tym sanatorium.Dzwoniąc przed dwoma miesiącami z zapytaniem o pokój jednoosobowy uzyskałem odpowiedz że nie ma lecz przed przyjazdem znalazłem w internecie wiadomość że są takie pokoje w czwartek 21/02/13 o 8:10 w recepcji szpitala uzdrowiskowego nr 1 w ciechocinku na moją prośbę recepcjonistka odesłała mnie do pani kierownik recepcji około 50 letniej szczupłej kobiety o rudych włosach pani kierownik mimo że prosiłem i chciałem dopłacić odpowiedziała że nie ma jedynek wydała mi klucz do pokoju nr 14 z dopłatą za telewizor 77 zł po zakwaterowaniu w pokoju znajdującym się w starej części na pierwszym piętrze około godziny 9:00 udałem się do lekarza na moje pytanie o pokój jednoosobowy skierowała mnie do pokoju pielęgniarek nr 120 pielęgniarka z tego pokoju poinformowała mnie że jeśli nie dotrą wszyscy z jedynek ( mimo że cały personel sanatorium mówi że nie ma rezerwacji ) w dniu następnym będzie szansa uzyskania jedynki z dopłatą 80zł za dobę!!! czyli prawie 2000zł za turnus!!! z tego co wiem kuracjusze zus mają wszystko za darmo bedąc w sanatorium ZNP w ciechocinku w lutym 2012r otrzymałem pokój jednoosobowy z wielokanałową telewizją i internetem wifi z dużą predkością było w nim bardzo ciepło mimo że na dworzu były duże mrozy wtedy za nic nie płaciłem mój obecny pokój ma nieszczelne okno przez które wieje wiatr i spływa z niego woda do pokoju jest wilgoć oraz bardzo zimno grzejnik jest letni a w łazience wcale nie grzeje ze spłuczki cieknie woda po zgłoszeniu usterek nie usunięto ich mam cztery kanały telewizyjne a są kuracjusze co mają kilkanaście kanałów przy tej samej opłacie 77zł na moje pytanie do innego kuracjusza jak to jest odpowiedział mi że trzeba dać pod stołem. Gdy przyjechałem były wolne pokoje jednoosobowe bo kuracjusze zus mimo że przybywali kilka godzin po mnie otrzymywali jedynki nowa część budynku ma ładne pokoje jest w nich ciepło a wstarej części szkoda czasu pisać z zabiegów rechabilitacji oraz personelu medycznego jestem bardzo zadowolony starają się by kuracjusz był zadowolony jedzenie jest smaczne jak dla mnie przy wadze 100kg jest go mało lecz przy stawce 6,80 nie mogę więcej wymagać wręcz jestem pełen podziwu. Mariusz Ludwisiak z pokoju 14 turnus 21/02/13 -16/03/13 zus podaje mój adres email: mariusz_[email].fm w przypatku pytań jestem na miejscu Szpital Uzdrowiskowy nr 1 w Ciechocinku. PS. Internet jest bardzo słaby i tylko przy recepcji.
No cóż nie pozostaje nic innego, tylko współczuć,że trafiłeś do takiego "szpitala". To już kolejny, niezbyt pochlebny wpis dotyczący obiektów w Ciechocinku. Widać, że to uzdrowisko zaczyna podupadać. Nie pozostaje nic innego tylko omijać szerokim łukiem takie, pożal się Boże, sanatoria i szpitale. Dzięki za opinię, która być może zmusi kogoś do myślenia, a przynajmniej pomoże wielu z nas, dokonać właściwego wyboru. Jeszcze sporo dni przed Tobą więc życzę wytrwałości i poprawy pogody, która złagodzi niedogodności pobytu.
Pozdrawiam
Witam!
Może ktoś, kto zakończył już pobyt w Szpitalu Uzdrowiskowym nr 1 zechce podzielić się wrażeniami z pobytu, proszę o najbardziej aktualne informacje, co najmniej 2 turnusy w tym roku już się odbyły, a kolejny trwa, będę wdzięczny za opinie, ponieważ wyjazd do tego sanatorium dopiero mnie czeka.
Pozdrawiam i życzę zdrowia