SZCZAWNO ZDRÓJ 12 10 2015 Z ŁODZI
SZCZAWNO ZDRÓJ 12 10 2015 Z ŁODZI
Witajcie kochani, czy ktoś w tym terminie jedzie do Domu Zdrojowego z Łodzi lub okolic.Pozdrawiam
Re: Refleksje po powrocie ze Szczawna
Witam
07.10.br wróciłam z Domu Zdrojowego w Szczawnie. Warunki zakwaterowania kiepskie. Ja trafiłam na jeden z kilku pokoi po remoncie więc nie mogłam narzekać . Ale pozostałe pokoje w b.kiepskim stanie. Pacjenci ZUS-u kwaterowani na 3 pietrze. Zabiegi pacjenci ZUS mają na miejscu, jedynie na basen są dowożeni do Wałbrzycha. Personel bardzo miły i sympatyczny. Jedzenie katastrofa, porcje małe a dania dziwne np. marchew gotowana krojona w plasterki z ogórkiem kwaszonym również krojonym w plasterki. Zupy nie przyprawione i bez smaku. Ogólnie jedzenie to jedna wielka porażka. Natomiast towarzystwo super. Życzę wszystkim takiego towarzystwa bo spędzamy tak 24 dni i jakby towarzystwo zawiodło to nic tylko płakać. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
07.10.br wróciłam z Domu Zdrojowego w Szczawnie. Warunki zakwaterowania kiepskie. Ja trafiłam na jeden z kilku pokoi po remoncie więc nie mogłam narzekać . Ale pozostałe pokoje w b.kiepskim stanie. Pacjenci ZUS-u kwaterowani na 3 pietrze. Zabiegi pacjenci ZUS mają na miejscu, jedynie na basen są dowożeni do Wałbrzycha. Personel bardzo miły i sympatyczny. Jedzenie katastrofa, porcje małe a dania dziwne np. marchew gotowana krojona w plasterki z ogórkiem kwaszonym również krojonym w plasterki. Zupy nie przyprawione i bez smaku. Ogólnie jedzenie to jedna wielka porażka. Natomiast towarzystwo super. Życzę wszystkim takiego towarzystwa bo spędzamy tak 24 dni i jakby towarzystwo zawiodło to nic tylko płakać. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Re: SZCZAWNO ZDRÓJ 12 10 2015 Z ŁODZI
Bea22 dzięki za informacje bieżące o domu zdrojowym. Mam jeszcze sporo czasu do wyjazdu ale fajno wiedzieć co się zastanie.A może do mojego pobytu kucharka się zmieni, bo to od niej dużo zależy. Nawet w małej kwocie można zrobić smaczne jedzonko. Zapytam z którego basenu w Wałbrzychu korzystają kuracjusze, pokazują mi się 3 w necie. W jakich godzinach są wyjazdy na basen? i jeszcze o czasie wolnym, czy są wycieczki organizowane. Czy są szanse na pokój jednoosobowy. Może podpowiesz , które numery pokoi są po remoncie. Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam