Sanatorium Wital w Gołdapi
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
W moim przypadku, gdy jadę w zimie to co mi po jeziorze????. Zaczynam zastanawiać się czy dobrze wybrałem. Gołdap, Suwałki to "Polska Syberia"
-
bonia50+
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Witaj Jan2390 jadę w tym samym terminie co Ty również z okolic W-Wy z ZUS-u nie miałam wyboru co do miejscowości oraz terminu wyjazdu (Osieczek lub Gołdap 07.01.2016
). W pierwszej chwili przerażenie -zamarznę krioterapia za darmo
ale za moment wszystko było już OK-po pierwsze nie narzekać dostałam skierowanie i to już duży plus z NFZ z czkamy 2,5 roku .zabiegów duuuużo i oto chodzi,reszta to my kuracjusze tworzymy klimat danego miejsca .Byłam już kilka razy w sanatorium w ukochanym Świnoujściu i uwierz mi że pobyty w listopadzie czy w maju były na równi udane..WIĘC NIE ZAMARTWIAJ SIĘ zabieramy uśmiech i życzliwość a reszta się sama poukłada. Miłego wieczoru
pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
Witaj Bonia.
Dzięki za odpowiedz.
Czyli wyjeżdżamy z tej samej okolicy. Jakim środkiem transportu zamierzasz jechać ?. Ja byłem w lepszej sytuacji. Pracownica ZUS w Siedlcach była bardzo miła - dała mi całą listę do wyboru -Ciechocinek, Uniejów, Solec Kujawski, Inowrocław, chyba Aleksandrów Kujawski i Gołdap. Dała mi również możliwość wyboru terminu od stycznia do maja. Wybrałem najbliższy możliwy termin styczniowy i Gołdap. Czy dobrze -zobaczymy???. Pracownica ZUS była na tyle uczynna że dała mi namiary na prywatnego przewoźnika - który kursuje busem w dniach rozpoczęcia i zakończenia poszczególnych turnusów. Wyjazd między innymi z Warszawy z Dworca Wschodniego PKP. Zawozi pod budynek sanatorium w Gołdapi za 55 zł. Jeszcze do prze
Dzięki za odpowiedz.
Czyli wyjeżdżamy z tej samej okolicy. Jakim środkiem transportu zamierzasz jechać ?. Ja byłem w lepszej sytuacji. Pracownica ZUS w Siedlcach była bardzo miła - dała mi całą listę do wyboru -Ciechocinek, Uniejów, Solec Kujawski, Inowrocław, chyba Aleksandrów Kujawski i Gołdap. Dała mi również możliwość wyboru terminu od stycznia do maja. Wybrałem najbliższy możliwy termin styczniowy i Gołdap. Czy dobrze -zobaczymy???. Pracownica ZUS była na tyle uczynna że dała mi namiary na prywatnego przewoźnika - który kursuje busem w dniach rozpoczęcia i zakończenia poszczególnych turnusów. Wyjazd między innymi z Warszawy z Dworca Wschodniego PKP. Zawozi pod budynek sanatorium w Gołdapi za 55 zł. Jeszcze do prze