Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja sobie dziś nabyłam drogą kupna w aptece Artresan Optima Czy jest tu ktoś kto to stosował i może mi powiedzieć ma sens to czy nie ma sensu bo jak nie ma to po co to jeść
medi pisze:A ja sobie dziś nabyłam drogą kupna w aptece Artresan Optima Czy jest tu ktoś kto to stosował i może mi powiedzieć ma sens to czy nie ma sensu bo jak nie ma to po co to jeść
Nie wierzę w suplementy, zamiast suplementacji gotuje nóżki cielęce/sam kolagen,elastyna/i RUCH to podstawa.Codziennie uprawiam slow jogging minimum 30 minut
Medi świnkowe też mogą być albo wołowe ogony czy kurze nóżki . Soczek w niewielkich ilościach też jest wskazany no i oczywiście parkietoterapia. Pozdrawiam