"Sanatorium Nad Kryniczanką" Krynica zdrój turnus kwiecień

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: "Sanatorium Nad Kryniczanką" Krynica zdrój turnus kwie

Post autor: margot »

Zbigniew50 zgadzam się w 100 % z Twoją opinią dotyczącą samej Krynicy - ma klimat i jest to Magiczne Miejsce , co do samego sanatorium nie mogę się wypowiedzieć - byłam w innych , ale mając możliwość wyboru miejsce rehabilitacji w tym roku wybrałam ponownie Krynicę w maju ( byłam ostatnio w 2012 r) :)
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

tessarou pisze:Andrzejku nie stresuj mojej kochanej Margot... Pozdrawiam
Witaj! Nie mam zamiaru nikogo stresować, tym bardziej Margot, ale jeśli Ona pisze: "Trochę daleko będziesz miał do centrum , ale spacer dobra rzecz - na pocieszenie - bliżej na Jaworzynę", lub coś takiego: " z sanat. ,, Nad Kryniczanką " jest bliżej - bo jest ( dokładnie 2 przystanki Bus tj. ok. 1 km ), to ja się zastanawiam czy byłem w tym samym sanatorium "Nad Kryniczanką" przy ul. Ebersa i czy w tej samej Krynicy? Tam gdzie ja byłem to do ul. Zdrojowej i Bulwarów Dietla było max. 350m, zaś na Jaworzynę kilka kilometrów. Pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Andrzeju111 zdecydowanie to ta sama Krynica tylko byliśmy po skrajnych stronach ulicy Dietla i Zdrojowej ;)
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Jacku 528, wszystko co tutaj jest napisane jest prawdziwe , byłam rok temu w tym sanatorium i mimo wszystko wyjechałam bardzo zadowolona a z tą odległością to lekka przesada tak żle nie jest, w kilka osób lub w duecie :roll: drogi szybko ubywa.Grunt to fajni ludzie ;) (a czajnik był na wyposażeniu pokoju)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

samanta pisze:Jacku 528, wszystko co tutaj jest napisane jest prawdziwe , byłam rok temu w tym sanatorium i mimo wszystko wyjechałam bardzo zadowolona a z tą odległością to lekka przesada tak żle nie jest, w kilka osób lub w duecie :roll: drogi szybko ubywa.Grunt to fajni ludzie ;) (a czajnik był na wyposażeniu pokoju)
Samanto przyznasz , że w Krynicy tak szczerze trudno mówić o odległościach , ale jeśli ma się do pokonania 150m , a ok. 1000 m jest różnica - i stąd moje info o odległościach :)
POZDRAWIAM
gosiek5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 14:42

Post autor: gosiek5 »

Witam, jadę w tym samym czasie do Krynicy Górskiej. Jestem z Nysy i z chęcią zabrałabym się z panem. Jeśli jest pan zainteresowany towarzystwem w czasie podróży proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Małgorzata :D
jacek528
Na forum od: 15 lut 2013 18:36

Post autor: jacek528 »

Dziękuje wszystkim za informację :) Ponieważ wybieram się tam po raz pierwszy i nie znam tej części kraju to warto poczytać jest o tym na forum.
Myślę też o zabraniu ze sobą rowerka, który to definitywnie ułatwi mi przemieszczanie się po okolicach (tych dalszych).

Małgorzato, ależ oczywiście, że możesz się zabrać ze mną. Jedziesz również do tego samego sanatorium?
gosiek5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jacku528, spójny mamy jedynie termin turnusu.Moje sanatorium to Watra. Ja nastawiam się raczej na piesze wycieczki. Z Nysy też mam kiepskie połączenie, jeden autobus do Nowego Sącza ( prawie 10 godzin jazdy), tak więc "spadłeś" mi z nieba z tą propozycją wspólnej jazdy, o ile oczywiście wybierzesz się tam auteczkiem. Póki co pozdrawiam .Małgorzata
gosiek5
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jacku528 ! Wspólna podróż do sanatorium odpada, muszę w dniu wyjazdu być w Nysie o 14 tak więc dojadę do Krynicy na następny dzień.Dzięki za chęci! pozdrawiam.Małgorzata
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

gosiek5 pisze:Jacku528, spójny mamy jedynie termin turnusu.Moje sanatorium to Watra. Ja nastawiam się raczej na piesze wycieczki. Z Nysy też mam kiepskie połączenie, jeden autobus do Nowego Sącza ( prawie 10 godzin jazdy), tak więc "spadłeś" mi z nieba z tą propozycją wspólnej jazdy, o ile oczywiście wybierzesz się tam auteczkiem. Póki co pozdrawiam .Małgorzata
Witaj :) Zazdroszczę Ci ośrodka , pozytywnie -byłam tam w 2012 roku -SUPER
ODPOWIEDZ