Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
kalkrzynek
- Na forum od: 05 lut 2013 13:26
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Witam jak wcześniej pisałem mam termin od 21.02 jadę samochodem przez W-wę(Płowiecka, Trasa łazienkowska, Wisłostrada) mój e- mail [email].onet.pl
Witam.Ja również mam termin 19 marca. Planuję jechać samochodem z południa Polski - konkretnie z Gorlic. 
Witaj " mariiusz" Domyślam się że jedziesz z Gorlic koło których leżą Stróże???? Ja również jadę na 19 marca. Ciekawi mnie jaką trasą jedziesz (mieszkam niedaleko Piotrkowa Tryb) i szukam transportu
(PKP to ponad 7 godzin jazdy). Będę wdzięczny za informacje.
(PKP to ponad 7 godzin jazdy). Będę wdzięczny za informacje.
-
fullcontact
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 19:15
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Transport > Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Witam.
Mam przydział na te śmieszne kolonie z ZUS w terminie 13 kwietnia - 7 maja 2013 r.
Jadę z Wa-wy samochodem VW Passat kombi. Jadę sam, mogę kogoś zabrać na pokład. Wyjazd prawdopodobnie 13 kwietnia skoro świt lub deczko wcześniej. Nie znam pory, o której należy się tam stawić. Pani z Sopotu (dyrekcja uzdrowiska), z którą rozmawiałem twierdzi że nie będzie problemu z obiadem jeżeli się dojedzie do południa.
Czekam na jakiegoś towarzysza lub towarzyszkę podróży. Pozdrawiam.
Mam przydział na te śmieszne kolonie z ZUS w terminie 13 kwietnia - 7 maja 2013 r.
Jadę z Wa-wy samochodem VW Passat kombi. Jadę sam, mogę kogoś zabrać na pokład. Wyjazd prawdopodobnie 13 kwietnia skoro świt lub deczko wcześniej. Nie znam pory, o której należy się tam stawić. Pani z Sopotu (dyrekcja uzdrowiska), z którą rozmawiałem twierdzi że nie będzie problemu z obiadem jeżeli się dojedzie do południa.
Czekam na jakiegoś towarzysza lub towarzyszkę podróży. Pozdrawiam.
-
gosia 2