Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam! Ja była m w Józefie. W Stanisławie większość pokojów przypomina lata 80-te. Jadalnia znajduje się w Adamie. Adam połączony jest ze Stanisławem i Józefem łącznikiem. Wyżywienie jak na obecne warunki finansowe jest ok. Zabiegi porozrzucane po całym Lądku, trzeba uważać by się nie przeziębić. Na wieczorki proponuję Sielankę a na pstrąga smażalnię przy wyciągu, choć przy stawach Biskupich również są smaczne. Biblioteka i internet do 15-tej pn-pt w Adamie. Trasy spacerowe oznaczone. Można jeździć na wycieczki bliższe i dalsze. Życzę miłego pobytu, dobrze dobranych zabiegów oraz sympatycznego towarzystwa, bo to przynajmniej 50% gwarancji udanego pobytu. Pozdrawiam
Kama ,
dziękuję za informację , trochę mnie zmartwiły te zabiegi w całym Lądku. Jak dzwoniłam to powiedzieli że wszystko na miejscu. Jak polecasz pstrąga to idę, niestety Sielanka nie dla mnie, jestem 4 m-c po operacji kręgosłupa więc szaleństwa odpadają. Z internetem też nie wesoło, do 15- tej os pn-pt, zostają spacery.
Pozdrawiam
dana220563. Jeżeli chodzi o zabiegi nie zamartwiaj się na zapas. Lądek to bardzo mala mieścinka wszędzie blisko Stanisław usytuowany jest nisko ,więc nie będzie musiała wspinać się po schodach. W Lądku Zdr. byłam kilkakrotnie i zawsze wracam tam z przyjemnością. Życzę udanego pobytu.
dana220563. Ja byłam w ubiegłym roku w Lądku i miałam zabiegi również w Stanisławie. Ty będąc w Stanisławie masz wszystkie zabiegi na miejscu łącznie z ćwiczeniami w basenie radoczynnym na miejscu. Zabiegi są w Stanisławie i w Adamie. Taka jak pisała kama te obiekty są połączone - stołówka na miejscu. No chyba, że będziesz miała zapisany basen w Wojciechu albo Jerzym. W Jerzym jest woda o trochę innym składzie. Ale uważam ze Stanisław to szpital i zaplanują zabiegi na miejscu.
Polecam basen w Wojciechu - możesz dodatkowo wykupić, piękny widok można zobaczyć, marmurowy okrągły basen, pod kopułą neobarokowego budynku, robi po prostu wrażenie. Na czas wolny wieczorem polecam Kaprys, natomiast deser w kawiarni wiedeńskiej, duży basen w wojskowym. Ja osobiście miło wspominam Lądek. Życzę dobrych trafionych zabiegów, miłego towarzystwa. Pozdrawiam
dana220563, ja jednak proponuję abyś się nastawiła również na zabiegi w innych ośrodkach głównie Wojciech, Nowy i Stary Jerzy, ponieważ podczas mojego pobytu nie spotkałam osoby z Józefa, Adama czy Stanisława, aby miała zabiegi na „miejscu”. Jeszcze raz życzę udanego pobytu Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za informacje, jak będzie naprawdę to zobaczę za 2 dni. Basen w wojskowym kusi, bo lekarz zalecił dużo pływać, Wojciech piękny kiedyś byłam. Desery w kawiarni wiedeńskiej, skorzystam choć ciałka przez 3 miesięczne leżenie po operacji przybyło. Pozdrawiam
Dana