Wysowa Zdrój 95 od 03.11.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krysiunia5
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 sie 2015 19:30
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wysowa Zdrój 95 od 03.11.2015

Post autor: krysiunia5 »

asia383 pisze:Szkoda że nikt w moim terminie nie jedzie do Biaweny...pozdrawiam miło .
Asiu, wierz mi....jedzie dużo fajnych kuracjuszy...udanego pobytu :) Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Krysia to ja już zamawiam pierwszy taniec :kwiat:
forumowicz

Krysiu tak dla informacji ,dodatkowy nocleg w Twoim sanatorium to 70 zl :roll: Trochę przesadzili ale przynajmniej dwa lata temu tyle zapłaciłem ,najlepiej sobie tam zadzwoń aby się upewnić.
krysiunia5
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Janusz za informację, faktycznie trochę przesadzili...będę tam dzwonić, bo interesuje mnie jeszcze... cena za parking, czytałam w którymś ze starszych postów, że ok.150 zł. :shock: muszę to sprawdzić...a w Szczawnicy był darmowy :)
forumowicz

Na pewno za parking zapłacisz ,ale nie wiem ile ,niektórzy zostawiali auta w parku no ale różnie bywa ,pozdrawiam.
Aha ,a ten pierwszy taniec mam zarezerwowany ;) aby tylko nie było żadnych opłat za wpis do karneciku :lol:
krysiunia5
Kuracjusz
Kuracjusz

:lol: :lol: :lol: nie przewiduję za wpis żadnych opłat :lol: :lol: :lol:
Dzwoniłam do Instytutu i wszystko już wiem...cena za dodatkowy nocleg nadal wynosi 70 zł. i po rozmowie z panią z recepcji...myślę, że wyjadę
03.11. skoro świt. Parking też nie jest tani...144 zł. :roll:, ale trudno :)
forumowicz

Witaj Krysiu :) Kamień z serca i pieniążki w kieszeni :lol: :lol: :lol:
Co do wyjazdu to jeszcze się jakoś dogadamy ,ja za swój dodatkowy nocleg płacę tylko 30zł.
Tylko jakbyśmy nie jechali razem to skąd będę wiedział że Ty to Ty? ;)
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Beta57 »

janusz63 pisze:Witam.Właśnie dzisiaj załatwiłem sobie turnus rehabilitacyjny w Gliniku od 3 listopada.Mieszkam w Oświęcimiu więc możemy się dogadać w sprawie wyjazdu.Wysową znam nie przesadzając bardzo dobrze ,to może się przydam.Pozdrawiam serdecznie
Witaj Januszu!!
Czy Ty to Ty? Byłeś w Wysowej rok temu i dwa lata temu (IZC)? Ja byłam w Biawenie. Pozdrawiam
forumowicz

:D :D :D Witaj Beti ,bardzo się cieszę że mnie tutaj znalazłaś :) Zawsze mówiłem że jak ktoś chce mnie znależć to trzeba szukać w Wysowej :lol: :lol: :lol: A co u Ciebie, kiedy się tam pojawisz? Masz jakiś kontakt z Anią ,jeśli tak pozdrów ją bardzo serdecznie :) Ja oczywiście wierzę że mój kolejny pobyt będzie jak zawsze udany :) Jak tak zaczynam liczyć to niedługo będzie pół roku jaki tam w sumie spędziłem.Przeglądałem ostatnio inne oferty ,Zakopane ,Krynica ,Iwonicz,Busko i jeszcze parę innych ,a i tak stanęło na Wysowej :) Pozdrawiam Cię serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
tadi1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2014 19:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: tadi1 »

krysiunia5 pisze::lol: :lol: :lol: nie przewiduję za wpis żadnych opłat :lol: :lol: :lol:
Dzwoniłam do Instytutu i wszystko już wiem...cena za dodatkowy nocleg nadal wynosi 70 zł. i po rozmowie z panią z recepcji...myślę, że wyjadę
03.11. skoro świt. Parking też nie jest tani...144 zł. :roll:, ale trudno :)
KRYSIUNIA5 z parkingiem sie niespiesz, szkoda tyle kasy zobaczysz jak bedziesz na miejscu ,będzie towarzystwo to doradza ci gdzie mozna taniej a nawet darmo pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ