Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Przepraszam za wcześnie wysłałem i dokończę mysl - kiedy wróciłem ze śniadania pokój był posprzątany i ok ale jednak szklanka w szafce była brudna i to bardzo jak się okazało potem decyzja o zmianie miejsca byłaby dla mnie słuszna a dlaczego to przedstawie przy kolejnej okazji temat myśle bedzie troche interesujący poki co nie moge polecic tego osrodka osobiscie pozdrawiam
Widzę, że mój pierwszy post źle wysłalem wobec tego napiszę jeszcze raz otóż moja pierwsza przygoda z Chalkozynem była zaraz po przyjeździe.Kiedy przybyłem do ośrodka pośpiesznie zostawiłem bagaże aby udać sie na spacer i po powrocie kiedy rozejrzałem się po pokoju to coż nie był on posprzątany - pościel byla uzywana, ręczniki w łazience brudne a kosz pełen śmieci miałem zamiar nazajutrz sie wyprowadzić ale pomyślałem ach zostanę już, jak się potem okazało byłaby to słuszna decyzja.Rano poinformowałem Panią w recepcji o stanie mojego pokoju i kiedy wróciłem ze śniadania było ok ale szklanka w szfce była jednak okropnie brudna moją kolejną przygodę opisze przy kolejnej okazji pozdrawiam i nie zachęcam