Chalkozyn Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Podroznik
Na forum od: 30 kwie 2011 08:42

Chalkozyn w Kołobrzegu

Post autor: Podroznik »

Przepraszam za wcześnie wysłałem i dokończę mysl - kiedy wróciłem ze śniadania pokój był posprzątany i ok ale jednak szklanka w szafce była brudna i to bardzo jak się okazało potem decyzja o zmianie miejsca byłaby dla mnie słuszna a dlaczego to przedstawie przy kolejnej okazji temat myśle bedzie troche interesujący poki co nie moge polecic tego osrodka osobiscie pozdrawiam
Podroznik
Na forum od: 30 kwie 2011 08:42

Chalkozyn Kołobrzeg

Post autor: Podroznik »

Widzę, że mój pierwszy post źle wysłalem wobec tego napiszę jeszcze raz otóż moja pierwsza przygoda z Chalkozynem była zaraz po przyjeździe.Kiedy przybyłem do ośrodka pośpiesznie zostawiłem bagaże aby udać sie na spacer i po powrocie kiedy rozejrzałem się po pokoju to coż nie był on posprzątany - pościel byla uzywana, ręczniki w łazience brudne a kosz pełen śmieci miałem zamiar nazajutrz sie wyprowadzić ale pomyślałem ach zostanę już, jak się potem okazało byłaby to słuszna decyzja.Rano poinformowałem Panią w recepcji o stanie mojego pokoju i kiedy wróciłem ze śniadania było ok ale szklanka w szfce była jednak okropnie brudna moją kolejną przygodę opisze przy kolejnej okazji pozdrawiam i nie zachęcam
ODPOWIEDZ