Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie z NFZ do sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu. Jednym z warunków udanego pobytu jest fajna współlokatorka. Po przeczytaniu kilku niezbyt pochlebnych opinii o sposobie dobierania współlokatorów w Bałtyku stwierdziłam, że lepiej wziąć sprawy w swoje ręce, w końcu mamy teraz możliwości - internet. Szukam więc chętne do mieszkania ze mną dziewczyny, pozytywnie zakręcone, lubiące aktywność... ruchową, taneczną itp. Wiek mało ważny, byle młode duchem. Ja mam zamiar, oprócz kurowania się, także dobrze się bawić. pozdrawiam. Czekam na odzew.
Chyba wystraszyłam tą ochotą bawienia się..... spokojnie, mam 50 lat ale lubię tańczyć, ćwiczyć. Byłam 5 lat temu w sanatorium w Ustroniu i mieszkałam z dwiema dziewczynami: jedną o 10 lat młodszą, drugą o 8 lat starszą. Po godzinie rozmowy poczułyśmy się jakbyśmy się znały od lat, było super. Utrzymujemy kontakt telefoniczny do dziś. Było by miło gdyby i tym razem tak było. Możemy się poznać.... czekam na pytania, mogę podać adres e-mail. Pozdrawiam. Beti
O! o Bałtyku II nie słyszałam .I nawet nie mam pojęcia gdzie on jest. Ja byłam we wrześniu z ZUS w Etnie i to można powiedzieć były wczasy w miłym towarzystwie z wspaniałą bazą zabiegową oraz z RESZTĄ! wieczory na tańcach . Bez godziny policyjnej!!!!!!!!!!!!!!!!!. I tego wszystkiego TOBIE życzę.
Juz wiem gdzie to jest A co do ETNY to prawda od 2013 ZUS nie podpisał umowy W I E L K A S Z K O D A !!!!! PO moim turnusie były chyba jeszcze 3 i koniec. Acha mam pytanko czy w Bałtyku II można dostać z kardiologicznego skierowania?
Do Kołobrzegu jedziemy leczyć:
- choroby układu oddechowego
- choroby układu krążenia
- choroby układu wydzielania wewnętrznego i przemiany materii (głównie cukrzyca, choroby tarczycy)
Zatem jest szansa
Dzięki kavial.. . fajnie by było gdyby i u mnie nie było " GODZINY POLICYJNEJ" , chociaż z drugiej strony to takie ograniczenie też ma swoje dobre strony- człowiek się nie wykończy. Co do remontu Bałtyku I to chyba dobrze, będzie mniej ludzi, spokojniej..... Mam jeszcze jedno pytanie , może ktoś wie czy można zgłosić się do sanatorium później niż wyznaczony termin - w moim przypadku nie mogę w piątek i chcę przyjechać w niedzielę. Jak myślicie czy nie stracę na tym - typu: gorsze godziny zabiegów, mniej zabiegów...?