Krynica,wakacje,byl ktos?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Krynica,wakacje,byl ktos?

Post autor: forumowicz »

Darku nie palę ,nigdy nie paliłam ,pije dobre winko etc :o A mówie o pieknej opaleniżnie tej dot kobiecego ciałka :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Już sam widok kobiety zaciągającej się papierosem nie należy do atrakcyjnych . Kobieta ubrana w zapach dymu papierosowego to również niezbyt urocza wizja .
Przesiąknięte dymem włosy , dłonie czy ubrania sprawiają, że swój powab traci nawet ta najpiękniejsza. :shock:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie

W ubiegłym wieku w zamieszłych Czasach Modnym było palenie jak w kotłowni jak i spozywanie ..
Mnie w 2008 roku w 25 rocznice choroby Glownej po prawie ..30 latach używania..w ciagu 1 dnia -postanowiłem Rzucić Papierosy .( udało się i byli tacy ,że przez dlugi czas nie wierzyli )
Przez wiele lat lekarze ,rodzina ..naklaniała musialo cos dojśc coś do głowy -Doszło i dziś dziwię sie jak to moglo byc ,że z ust CZUĆ BYŁO Popielniczke a może i nawet Toalete dziś po prawie 4 latach Czuję SMAK i ZAPACH czego dawniej nie czułem
A co do PLCI Pięknej nie wyobrażam Sobie ( przepraszam Osoby palące ,NIECH PALA JAK NAJWIECEJ -Będe kiedys Miał większa Emeryturę !!) ,abym mógl z ..popielniczka :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

darku, piękne podsumowanie tak Trzymaj. :)