Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium

Post autor: Fionka »

basiat pisze:Ooooo :o :o Czyli już jeden monitoring miałaś :lol: :lol: :lol: :lol:
Powiem ze nawet cala Stacje Monitoringu.Mysle ze wiele osob sie zawiodlo , bo Rachel na szczescie zmienila cyfry. :o :o :o
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Alicja1691 »

Chyba jednak nie zmieniła bo takie skierowanie w przeglądarce jest i czeka na ocenę lekarza balneologa , a czy to skierowanie Rachel to juz ona wie najlepiej :?:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mysle ze najlepiej zrobimy wracajac do tematu.Moj slubny nigdy by nie pojechal do sanatorium , na wczasy czy inny zorganizowany wypoczynek.Jezdze wiec sama.Jakto mowia -Drzewa do lasu nie bede wozic :lol: :lol: :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Rachel »

A nikomu do głowy nie przyszło, że ja ten początek to zmyłkę zrobiłam? W końcu na początku napisałam do Was zapytanie czy pomożecie mi tę niewiarygodnie wielką liczbę odszyfrować a potem sama odszyfrowałam. Faktycznie jest taki numer w wyszukiwarce, ale może ja wcześniej sprawdziłam a potem napisałam, prawda? :) Nawet tutaj są zagadki kryminalne :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rachel mam nadzieje ze swietnie sie bawilas.Faktycznie jest taki numer.Mysle ze osoba z tym numerkiem w niedlugim czasie zostanie zakwalifikowana na leczenie sanatoryjne, czego jej szczerze zycze.Moje wpisy wynikaly z troski .Niemniej czuje sie usatysfakcjonowana, ze to numer incognito.Pozdrawiam i zycze Spokojnej Nocy,
Awatar użytkownika
Maria K
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2015 14:34
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Maria K »

Mój ślubny też nie chciał jechać do sanatorium,przez dwa lata się ze mną kłócił że nie pojedzie. ;)
Ale pojechał ,podreperował zdrowie,i jest chętny na następny wyjazd,kazał wypełniać wniosek. :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mario ja mam w domu beznadziejny przypadek, niereformowalny.Zawiezie przywiezie ale bez swojej kanapy nie wytrzyma.Diete tez ma dziwna .Jada same wynalazki, ktore sam pichci.Raz w miesiacu mu sie przypomina ze ja wczasuje a on nie i na tym koniec :lol: :lol: :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16

Post autor: Rachel »

Maria K pisze:Mój ślubny też nie chciał jechać do sanatorium,przez dwa lata się ze mną kłócił że nie pojedzie. ;)
Ale pojechał ,podreperował zdrowie,i jest chętny na następny wyjazd,kazał wypełniać wniosek. :lol:
Powiadasz, wrócił podreperowany i zadowolony? Już chce jechać znów? Wszystko rozumiem, Ty pewnie też. Cudotwórców w sanatorium nie ma, ale jak jest ciekawa osoba to cuda może zdziałać ;)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

wiesniaczkaela pisze:Mario ja mam w domu beznadziejny przypadek, niereformowalny.Zawiezie przywiezie ale bez swojej kanapy nie wytrzyma.Diete tez ma dziwna .Jada same wynalazki, ktore sam pichci.Raz w miesiacu mu sie przypomina ze ja wczasuje a on nie i na tym koniec :lol: :lol: :lol: :lol:
Skąd ja to znam :o Czy te dwa przypadki nie posiadają wspólnych genów :roll: :evil:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ot to , to Danusiu.W telewizji, nic innego tylko programy kulinarne albo stare filmy typu Alternatywy 4 :lol: .Ciagle slysze ze on nie ma czasu na wyjazdy.Dwa tygodnie urlopu to tylko z powodu wczasow pod grusza bo inaczej nie wyplaca.W gosci nie , ewentualnie goscie w dom.Domator do potegi.Ja natomiast mam wirusa on szwedaczek sie nazywa :lol: :lol:
ODPOWIEDZ