Walizka kurierem?
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Walizka kurierem?
Poznanianko, na stronie tego portalu jest informacja, , że oni korzystają z usług Dhl.A z jakiego kuriera korzystalaś, , może pamiętasz?Czy tam można wybrać sobie fimę, jaką chcesz, czy tylko Dhl?wchodzę tam, ale tylko do wyceny bagażu, dalej nie .
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Pisałam,ze współpracują z kurierami DHL,ale mnie nie zdarzyło się nigdy,moim znajomym też,by cokolwiek się wydarzyło.Nawet jak jeden kurier zawiódł to nie znaczy,że wszyscy są tacy.Kontakt mam z firmą,a już oni rozliczają kurierów.
Ponadto pamiętajmy,że w regionach konkretni kurierzy są, przypisani do terenu.Na mojej wsi jeździ dwóch na zmianę.Ponieważ jeżdżą już od jakiegoś czasu ci sami to i chcą mieć dobrą markę.
Ponadto pamiętajmy,że w regionach konkretni kurierzy są, przypisani do terenu.Na mojej wsi jeździ dwóch na zmianę.Ponieważ jeżdżą już od jakiegoś czasu ci sami to i chcą mieć dobrą markę.
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Wysyłałam walizkę przez Przesylarka.pl .Wchodzisz na tą stronę.Pokazuje Ci kilka firm kurierskich i wybierasz ,którą chcesz.Wybrałam najtańszą tj.DHL.Przyjechał kurier ,nic nie musiałam drukować bo on i tak miał moje zamówienie które wpisywałam na stronie podczas zamawiania przez internet.Jedno przykleił do walizki drugie dał mi.Na pytanie jak musi być walizka zapakowana odpowiedział ,że wcale nie muszę pakować,ale bezpieczniej jest owinąć w strecz ,aby się nie wybrudziła.Zajechałam do Kołobrzegu walizka czekała w bagażowni.Zapomniałam dodać ,że płacilam 18,90.Droga powrotna identycznie.Kilku osobom w sanatorium dawałam namiary na przesyłarkę i nikt nie miał żadnych problemów.Pozdrawiam