sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: Selene »

Witaj Małgosiu :)

Gratuluję czasu i miejsca wyjazdu :D No moja droga, czyżby nowy zabieg sanatoryjny... przymierzanie bielizny :lol:
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: palulo »

Maniu i Małgosiu jesteście napewno młodymi kobietami ;) ja tylko chciałem wam pomóc a wy żartujecie sobie ze starszego schorowanego człowieka :o
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Witaj,Selene! Im więcej zabiegów,tym lepiej :!: :) a tym bardziej takich przyjemnych :!: ;)
Dziękuję za gratulacje, tez bardzo sie cieszę z wyjazdu do Ciechocinka,a szczególnie ,że ZNP to ponoc super miejsce :D :o Pozdrawiam Cię serdecznie :!: :)

Palulo, My z Manią lubimy starszych panów, bardzo lubimy :!: :lol: A z pomocy skorzystam z przyjemnością. ;)
Fiore13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2013 18:34

Post autor: Fiore13 »

Może podpowie mi ktoś, co trzeba mieć,jakie spełniać warunki i jakie dokumenty złożyć by dostać się do sanatorium ZNP?
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Fiore13,nie wiem,co masz na myśli- dostać się. Możesz tam wyjechać z NFZ /wiadomo,trzeba mieć złożony wniosek ,a w nim poprosić o konkretny ośrodek/, można także jechać z zus-u / tu chyba łatwiej- po komisji prosisz osobę,która przyznaje ośrodek poprosić o ZNP./ No i najłatwiejszy sposób - wyjechać prywatnie, no tylko w tym wypadku wydajemy większą kaskę.
I co ,który sposób wydaje Ci się najlepszy? A może inni forumowicze podpowiedzą Ci lepsze pomysły. :)
Fiore13
Kuracjusz
Kuracjusz

Małgosiu:-)bardzo Ci dziękuję. Twoja odpowiedź w zupełności mi wystarczy. Nie korzystałam z wyjazdów sanatoryjnych. Czytam i uczę się:-)
Złożyłam wniosek do NFZ i potulnie czekam na informację od nich. Nawet nie pomyślałam,że można tam kogoś o coś prosić.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Ależ Fiore, w innym wątku napisałaś, że byłaś w Gołdapi, czyli byłaś w sanatorium.
Fiore13
Kuracjusz
Kuracjusz

No popatrz, przyłapałaś mnie.Tak, byłam z ZUS-u:-)
mania
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2012 20:57
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: mania »

heyka goniu. :D jestem prawie po bo zostały mi jeszcze 3 dni.jest super :serce: .szkoda tylko że trochę zimno a 3\4 turnusu choruje bo przeciągi ma łącznikach.szykuj kreacje dancingowe a jak będe w domu to dam Ci świeże instrukcje z pierwszej ręki :roll: bużka
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maniu,Słoneczko,bardzo sie cieszę,że sie odezwałaś i że jesteś zadowolona z pobytu :D . Szkoda tylko,że jest chłodno w budynku,mam nadzieje,że w czerwcu będzie cieplutko. Chociaż,gdy patrzy się za okno i na kalendarz ,zaczynam wątpić,czy lato w ogóle jeszcze w tym roku nadejdzie. :?
Czekam na Twoje relacje po powrocie. A teraz baw sie super i wyciskaj czas,który Ci został jak cytrynę. :) Buziaki. Małgosia :serce:
ODPOWIEDZ