Kombatant Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Kombatant Kołobrzeg

Post autor: leszek1958 »

Tylu kuracjuszy na forum i nikt nie był w Kombatancie :?: ,proszę o wszelkie informacje .
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Kombatant Kołobrzeg

Post autor: Zosia »

Witam! Kombatant jest po remoncie . Nie wiem tylko czy wszystkie pokoje ale na pewno większość . Jest to 12 piętrowy budynek nad samym morzem. Byłam tam w 2008r i teraz odwiedziłam. Nie ma porównania wszystko na plus. Na 12 piętrze super kawiarnia z tarasem . O siedzeniu na zewnątrz oczywiście nie mówię jeszcze nie ten czas ale posiedzieć czy w dzień czy wieczorem /jeszcze ciekawiej/ jest bardzo bardzo miło. Zabiegi suche na miejscu na mokre trzeba kawałek dochodzić do zakładu przyrodoleczniczego.
Problemem choć chyba nie takim wielkim są tylko 3 windy, które muszą rozwozić ogromną rzeszę ludzi i na posiłki i na zabiegi no i w ogóle :) .
Pobyt w Kołobrzegu w Kombatancie teraz czemu nie na pewno będzie udany . Pozdrawiam
kuracjuszka39
Na forum od: 01 kwie 2011 19:04

Post autor: kuracjuszka39 »

Na temat Kombatanta napisałam
Na pewno jest już po remoncie, a wtedy warunki są super. W ogóle Kołobrzeg jest wspaniały - zwłaszcza o tej porze roku!
graszka59
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2011 23:49

Post autor: graszka59 »

leszek1958 pisze:Tylu kuracjuszy na forum i nikt nie był w Kombatancie :?: ,proszę o wszelkie informacje .
PROSZĘ NAPISZ JAK BYŁO ?JA WYBIERAM SIE 7 LIPCA
POZDRAWIAM
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Obiecuję że napiszę całą prawdę o Kombatancie.
ODPOWIEDZ