sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: eleri »

Ja zawsze biorę jedną dużą walizkę i torbę w której mam buty i mąż twierdzi że pakuje się jak na rok bym miała wyjechać panowie nas kobiet nigdy nie zrozumieją :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Eleri i nie zrozumieja do końca swiata i w tym dniu po...też nie.
A wracając do Twojego przeżycia :shock: to nie rozumiem ,jakie też osoby jadą do np sanatoriów i co nimi kieruje.Ja tez miałam przeprawę :lol: :lol: Ale poradziłam sobie chociaż byłam :evil: .Dlatego jeśli jest to tylko możliwe, mieszkam w jedynce i jest bardzo OK :)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja też biorę jedynkę jak tylko mogę ale nie zawsze są ;) ja też sobie poradziłam i kosztowało mnie to dużo zdrowia i niepotrzebnych stresów a jestem po 2 udarach pozdrawiam :cry: :cry: :cry: :cry:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Eleri masz Pw :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Maniu,pogadałam z moimi krasnoludkami,obiecały poprawę,podobno miał to być smieszny psikus. :D Muszę bardziej je pilnować :!: :lol:
Byłam tylko raz zimą w sanatorium wiele lat temu w Ciechocinku,miałam dwie walizki,ale wtedy zawiózł mnie mąż. Mam złożony wniosek do sanatorium w NFZ i dostanę je zimą przyszłego roku,styczeń,może luty. Problem walizek więc też kiedyś będzie mnie dotyczył. Moja kumpela ,która jedzie już za tydzień,11.02 do Kudowy ma wysłać do sanatorium 2 dni wcześniej paczkę z ciuchami pocztą. Może to jest pomysł na bagaże. :)
pozdrawiam. M.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wydaje mnie się że pomysł świetny powiem szczerze nie wpadła bym na to a pod koniec września jadę do Połczyna i może skorzystam z takiej opcji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Eleri, Dorota już tak zrobiła w ubiegłym roku ,jak była w sanatorium z NFZ w Żegiestowie,ponoć paczka już na nią czekała. Oczywiście najpierw zadzwoniła do sanatorium i powiedziała co i jak,ponoć nie było najmniejszego problemu ze strony sanatorium. Była tam co prawda w sierpniu,ale była po zabiegu i nie mogła dżwigać. Pomysł więc jest sprawdzony. Pozdrawiam. :)
mania
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2012 20:57
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: mania »

heyka Goniu :D .Twoich krasnali nie wpuszczam więcej za próg bo mi za mocno mieszają ale jak wrócą moje to będzie dopiero jazda ale wtedy wyślę je do Ciebie z soczkiem :lol: żebyś się nie nudziła.jak by co złego to pomyśl o mnie bo nigdy nie jest tak żle żeby gorzej być nie mogło.Dziewczyny jestem wdzięczna za potwierdzenie pomysłu z 2 walizkami ale nie z paczką bo wrócić też trzeba a to znaczy o 20% bagażu więcej niż przy wyjeżdzie niby prawie nic nie dokupując.to prawie nic to jest te 20% potwierdzone naukowo minimum :lol:paaaaaaaaaa.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No tak ale można wysłać też paczkę do domu i mamy bagaż z głowy chyba dobrze myślę wiadomo trochę to kosztuje ale mamy ręce wolne :) :) :) :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maniu,bój sie Boga,ciuszków nie zostawiamy w uzdrowisku,bo w czym pojedziemy następnym razem :?: :!: :lol: Eleri ma racje paczki wysyłamy do sanatorium i z sanatorium,koszt nie jest taki straszny, ok.40 zł razem. No ,najwyżej troszkę mniej złociszków zostanie na balowanie. ;) Ale za to o ile mniej kłopotu i dźwigania. Na poczte to myślę,że jakiś przemiły kuracjusz pomoże zanieść lub zawieźć. A kobietka z dwoma walizami - takie mało romantyczne .
Przemyślcie to dziewczęta- jak mówiła moja pani od zajęć technicznych w podstawówce,kiedy za żadne skarby nie mogłyśmy pojąć haftu krzyżykowego/ :lol:
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ