Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam nigdy nie składałem bezposrednio nie wiem czemu moj lekarz akurat nie chce dawać do ręki skierowan tylko wysyła sam Po odczekaniu trech tygodni nigdy dłurzej dostaje pismo i numer w kolejce Wniosek pisze mi lekarz w Poniatowej . Pozdrawiam ps.zawsze kseruje wniosek i kolejny tylko przepisuje datę nigdy nie miałem zwrotu poprawki lub czegoś brakowało a wiem że często się to zdarza wsrud moich znajomych
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015 16:20 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam jestem już wśród tych szczęśliwców którzy wyjeżdżają do sanatorium.Wracam po 20 września, składam nowy wniosek i czekam 18-20 m-cy na wyjazd, pewnie wskoczę w 2017r Pozdrawiam
danusia57 pisze:Witam jestem już wśród tych szczęśliwców którzy wyjeżdżają do sanatorium.Wracam po 20 września, składam nowy wniosek i czekam 18-20 m-cy na wyjazd, pewnie wskoczę w 2017r Pozdrawiam
Ja również jestem ciekawa przy jakim numerku dostałaś skierowanie do sanatorium. Pozdrawiam.
Witajcie niestety nie pamiętam dokładnie jaki to był numer( 300-400),dostałam skierowanie(neurologia) po 15 maja na wyjazd we wrześniu, 20 m-cy od ostatniego pobytu w sanatorium,pozdrawiam
anusia153 pisze:Uda się kpecak uda , zobaczysz sprawa będzie załatwiona pozytywnie , czego Ci życzę serdecznie . Pozdrawiam
No i udało się. Dzięki za wsparcie
Załatwiłem zaświadczenie od lekarza. Złożyłem. Po kilku perypetiach włącznie z wymianą pism i łażeniem tam- eureka! Da się jednak skierowania połączyć i nie jest to żaden problem!
Już otrzymaliśmy przydział na...... 14.09.2015! Duszniki. Pawilon z czasów PRL ale to nieważne.