Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Przepisałaś mi Elu wymarzone zabiegi. Tylko ciekawe, czy doktor też będzie taki wspaniałomyślny A jeśli chodzi o krioterapię- to mają komorę czy miejscowo?
Basiu miejscowa a lekarza jak poprosisz to raczej da jeżeli nie będzie miała złego wpływu na twoje zdrowie czasami lekarz sam pyta czy może chcesz jakieś zabiegi wiec że zabiegi można zmienić w czasie pobytu
Eleri witaj , napisz proszę czy krio jest tylko miejscowe czy są kabiny do wejścia? A w jakim pokoju byłaś ,bo ja nie chcę jedynki nie lubię być sama i zastanawiam sie miedzy 2 a 3 a Ty co polecasz?Pozdrawiam:)
Dziuniu ja byłam w Podhalu ale na basen chodziłam do Gryfu polecam 2 w trójce za ciasno no i wiesz jak to z nami rano każda chce chwilkę postać przed lustrem więc czasu mało krioterapia jest miejscowa zabiegi można dokupić ale niema takiej potrzeby ponieważ tak jak pisałam można sobie zmienić w czasie turnusu Eleris
Chyba Basiu nie znajdziesz towarzystwa na podróż choć bardzo ci tego życzę,Ja też pytałam czy ktoś jedzie z Warszawy ale było beż odzewu i już kupiłam sobie bilet pks.
Jeszcze czekam. Na innym forum ktoś się odezwał, ale adres mailowy jaki podał " nie idzie" Może jeszcze się odezwie... W każdym razie zostaje mi PKS z dwoma przesiadkami ...