Sanatorium Wital w Gołdapi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
olenka
Na forum od: 05 lut 2013 22:48

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: olenka »

witam,do ewci,ja też jestem z torunia,byłam w zeszłym roku w czerwcu w gołdpai,ogólnie nie wspominam dobrze pobytu raz że towarzystwo a dwa mam wrażenie ze pacjenci z zusu są gorzej traktowani.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

olenka,
ja również byłam w WITALU i to aż dwa razy (na własne życzenie) i za każdym razem bardzo zadowolona z pobytu :) Dla mnie najważniejsza jest rehabilitacja - porządna i rzetelna i tam taką właśnie dostałam. Dzięki indywidualnym ćwiczeniom z fizjoterapeutą moje kolano wróciło do stanu możnaby rzec pierwotnego. Bardzo chwaliłam sobie kriokomorę i basen. Rzadko się zdarza, żeby sanatorium miało i jedno i drugie :?: Uważam, że baza zabiegowa w WITALU to jedna z lepszych. Byłam jeszcze w Polańczyku i Międzywodziu i tam to dopiero była masakra :? Zero rehabilitacji tylko niezła ściema i improwizacja :!: Tak więc moje zdanie różni się od Twojego i ja z czystym sumieniem mogę polecić to sanatorium - jeśli oczywiście bierzemy pod uwagę rehabilitację, a nie rozrywkę :lol: Warunki lokalowe też nie były takie złe ;)
olenka

Agnes-nie jestem osobą rozrywkową i nie jeżdze do sanatorium szukać rozrywek. Byłam w sanatorium w Połczynie i w Inowrocławiu i tam jest miłe i rzetelne podejście do pacjenta.A jak się kogoś nie zna to się nie ocenia bo ja w sanatorium byłam leczyć zdrowie a nie szukać wrażeń i rozrywek.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

olenka,
czytaj uważnie posty :roll: Nie napisałam, że jesteś rozrywkowa i tylko w tym celu jeździsz, więc się nie oburzaj Droga Kuracjuszko Forumowiczko ;) Chyba trochę inaczej odebrałaś ten post niż powinnaś :) Na tym forum wymieniamy swoje poglądy i spostrzeżenia, a nie zajmujemy się obrażaniem forumowiczów, czy ich ocenianiem :?: Jeśli chodzi o WITAL to zdania nie zmienię - zadupie totalne ale za to z super bazą zabiegową i rehabilitantami :lol: Powodzenia
olenka

Agnes,ale ja Ci nie każe zmieniać zdania,ja mam takie zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini. Pozdrawiam.
justyn4
Na forum od: 22 maja 2013 12:44

Post autor: justyn4 »

Witam, mam skierowanie do sanatorium od 02.06. 2013 (w ramach ZUS). Z krotkiej rozmowy z recepcja dowiedzialam sie, ze bede w budynku B (szpital uzdrowiskowy). Czy moze z ciekawosci (tak jak ja ;) zajrzal tu ktos, kto bedzie w tym samym terminie? A moze jest osoba, ktora byla w czesci szpitalnej i podzieli sie opinia (tudziez dobrymi radami)?
Pozdrawiam,
Justyna
sylwiaaa
Na forum od: 27 maja 2013 17:35

Post autor: sylwiaaa »

moja mama jedzie do Gołdapii 8 czy 9 czerwca:-)
gregor72
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:26
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: gregor72 »

Mam skierowanie na 20.07 jadę pierwszy raz co jeszcze muszę wiedzieć ewentualnie zabrać ze sobą?Mogę też kogoś zabrać po trasie będę jechał z okolic Olsztyna.
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

Agnes pisze:olenka,
czytaj uważnie posty :roll: Nie napisałam, że jesteś rozrywkowa i tylko w tym celu jeździsz, więc się nie oburzaj Droga Kuracjuszko Forumowiczko ;) Chyba trochę inaczej odebrałaś ten post niż powinnaś :) Na tym forum wymieniamy swoje poglądy i spostrzeżenia, a nie zajmujemy się obrażaniem forumowiczów, czy ich ocenianiem :?: Jeśli chodzi o WITAL to zdania nie zmienię - zadupie totalne ale za to z super bazą zabiegową i rehabilitantami :lol: Powodzenia
Zadupie,zadupie,ale jak miło mozna spędzic czas :lol: mmm :oops:
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Agnes, moja żona tak samo mówi o Gołdapi/super zabiegi, pełen profesjonalizm i organizacja/. Ja niestety pod koniec lipca wyruszam do Międzywodzia i to będzie
chyba tylko strata 18 dni urlopu. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ