Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stagnacja w tym naszym NFZ , przez ostatni tydzień spadło zaledwie około 100 numerków , miejmy nadzieje , ze to tylko chwilowe . Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Anka_K pisze:A ja mam wrażenie , że w tym naszym NFZ to w wakacje nie pracują, minęło 30 dni a ja wciąż nie mam numerka
Anka K nasz NFZ pracuje na 100% cierpliwości dostaniesz swój numerek i tak musisz czekać 18 m-cy na wyjazd po ostatnim pobycie w sanatorium pozdrawiam inne NFZ dopiero po upływie 1 roku informują o nadaniu numerka też czekam spokojnie na wiosenny wyjazd
witam wszystkich o jakich numerkach za przeproszeniem mówicie ja dostałem odrazu po przyjęciu wniosku w marcu i mam teraz 19990 Nie zdarzyło mi się jeszcze żeby czeka na numer a jadę 14 raz chyba albo więcej nawet nie pamiętam Pozdrawiam życzę cierpliwośći
Tomasz nie zawsze dostaje się od razu numerek przy składaniu wniosku , prawdopodobnie składałeś bezpośrednio w NFZ w Lublinie , składając wniosek w Delegaturze Lubelskiego OW NFZ to na numer się czeka , ja najczęściej czekałam około 30 dni . Pozdrawiam
Zawsze czekałam ok miesiąca na numerek, ale teraz przedłuża sie to oczekiwanie, obawiam sie że mnie odrzucą bo za wcześnie złożyłam wniosek ( niespełna 4 miesiące po powrocie z sanatorium). Fakt Anusiu złożyłam w Delegaturze- cos w tym chyba jest.
Ma znaczenie gdzie się złoży wniosek , bezpośrednio w oddziale NFZ w Lublinie czy w delegaturze . Terenowe delegatury przyjmują tylko wnioski , nie nadają numerów , numer nadaje Lublin . Pozdrawiam
Składam wniosek w Lublinie i też zawsze czekam ok 21 dni na numer .
Po tym czasie otrzymuję pismo z informacją :SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA.
Anusiu ja numer mam nadany, sprawdzałam w ZIP , nie mam tylko która jestem w kolejce a status brzmi " skierowanie oczekujące na ocenę lekarza balneologa"