Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beab Jestem i grzecznie czekam,reszta kolejkowiczów, chyba na wakacjach. U mnie też 6 z przodu ale pięciocyfrowy numer,więc długo jeszcze poczekam.Ty już niebawem będziesz się rehabilitować. Miłego czekania
No cóz ze Ślaskiego nfz tu czeka sie jednak najdłuzej i co do okresu karencji to prawda , ja ostatnio czekałem jedynie 28 miesiecy ale co za ulga jak juz przydzielono mi miejsce , co do zwrotow tez chciałem skorzystac ale dowiedziałem sie od milej pani w nfz do którego udało mi sie dodzwonic chyba po dwu tygodniach ze musze złozyc wniosek ale dopiero po okresie wyczekiwania chyba 18 miesiecy dostałem przydział w poscie a to nie o to chodzi a gdzie parkietoterapia bez której zadne sanatorium sie nie liczy pozdrawiam i zycze krotkich terminów oczekiwania i zadowolenia z przyznanych miejsc i zabiegów
Rybko my tu chyba wszyscy raz w górę raz w dół Ale co nam pozostaje , tylko cierpliwie czekać na swoja kolejkę A ja pocieszam się bo u mnie liczniku 6591