ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: stokrotka »

Przez ostatnie 6 dni ubyło znajomej aż :lol: :lol: 84 nr :o --tak liczyła na lato ,ale w tej sytuacji to poczeka chyba do jesieni :evil:
Obecnie ma nr 89...... czyli poniżej 9 tys.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

nusia pisze:Hurra! Jadę ze zwrotów do Ciechocinka od 13 lipca. :D :D :D Życzę oczekującym podobnego fartu.
Pozdrawiam
No i nie zaczekalas na mnie,ale mimo to zycze milego pobytu,pozdrawiam cieplutko
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Moi drodzy!
Myślicie zapewne, że przydział uderzył mi do głowy i nie odpisuję. :lol: Otóż środowa nawałnica pozbawiła domostwo prądu na 3 dni, tudzież padły telefony, zasięg i internet. :shock: Nareszcie mam kontakt ze światem.
Tym samym, serdecznie Wam dziękuję! Otrzymałam przydział do 22 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego.
Jeśli będę miała dostęp do internetu, zdam relację z pobytu na żywo :lol: Próbuję się spakować :lol: :lol: :lol: !!!
Macie skuteczny sposób na spakowanie do jednej walizki? :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oj tak , ta nocna burza nabroiła ostro :twisted: Nusiu zależy jaka walizka :lol: :lol: jak ma metr na dwa ;) to dasz radę spokojnie się spakować :lol: :lol: :lol: Wojskowy w Ciechu , super trafiłaś , wszystko na miejscu i ten super termin :kwiat: Gratulacje :D
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Może masz bodyguarda,żeby to taszczył? :lol: Odwieczny problem naszej płci!Musi być wszystko na wszelki wypadek,a później połowa niepotrzebna. :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Ślązaczki w Lądeczku...

Post autor: jacky6 »

nusia pisze:Może masz bodyguarda,żeby to taszczył? :lol: Odwieczny problem naszej płci!Musi być wszystko na wszelki wypadek,a później połowa niepotrzebna. :lol:
będziemy zatem Cię przez kamerkę netową obserwować jak taszczysz swoje kuracyjne tobołki :-)
Ludowe Wojsko Polskie czuwa - a co ?
grekami nie są...

:P

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Jacky ;) ślązaczka Nusia jedzie do Ciecha .....też wojskowy tylko że inny numerek :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Witam się z Wami ponownie :)A u mnie stuknęła z przodu 7... :D i dalej sobie czekam :)pozdrowionka i dużo słonka :kwiat:
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

A już cieszyłam się , że 7... z przodu i bliziutko 6 ... a tu teraz wchodzę i oczom nie wierzę :shock: Do 6... zrobiło się dalej niż było. Panie i Panowie w NFZ czy Wam się aby kieruneczki nie pomyliły? Zamiast spadać idą w górę . Jak tak dalej pójdzie to sobie jeszcze dłuuugo poczekam. :D
pozdrawiam cierpliwych czekąjacych razem ze mną :)
forumowicz

Ostatni miesiąc leniwy , bardzo leniwy ......w 30 dni :shock: "aż " 1000 numerków ubyło , to raptem 1/3 średniej normy w śląskim NFZ :roll: :roll: wyraźnie można odczuć trend wakacyjny ;) Słoneczne pozdrowionka ślę wszystkim oczekującym :kwiat: i dużo samo zaparcia :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ