Połczyn Zdrój- Gryf- od 15.02.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2013 14:28

Połczyn Zdrój- Gryf- od 15.02.2013

Post autor: BarbaraS »

Witam. Szukam forumowiczów, którzy jadą do Połczyna na ten właśnie turnus. Nie ukrywam,że chętnie bym się dołożyła do kosztów przejazdu- z okolic Zielonej Góry. Pozdrawiam i liczę na odzew.
Jadę tam po raz pierwszy, więc chętnie usłyszę o warunkach, co trzeba zabrać itd. I jeszcze - jak dostać się z dworca PKS do ośrodka? ;)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Re: Połczyn Zdrój- Gryf- od 15.02.2013

Post autor: eleri »

Tam musisz dojechać taxsi od przystanku do Gryfu jest daleko sanatorium bardzo ładne w pięknym parku do miasta blisko miasteczko małe ale ładne jest gdzie i spacerować i gdzie się zabawić blisko masz Hoperówke gdzie są dansingi i można napić się dobrej kawy życzę udanego pobytu ja w Połczynie byłam w pazdzierniku w Podhalu to jest rzut beretem do Gryfu kostium obowiązkowy na miejscu jest basen basen pozdrawiam Eleris :D
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pięknie dziękuję za info. Mam jeszcze nadzieję, że może ktoś z mojej okolicy będzie jechał, ale coraz mniejszą... ;)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Skąd jesteś :?:
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Lubuskie, okolice Zielonej Góry. :idea:
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zadzwon na informacje i tam powiedzą jak najlepiej dojechać ja jestem z warszawy połączenie mam bez żadnych przesiadek najlepiej jedz autokarem bo pociągi tam nie dochodzą ja jadę tam znów pażdziernik jak czegoś nie wiesz to pisz ;)
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Napisz, czy trzeba zabierać jakieś kubki, sztućce itp. Czy basen jest w ramach zabiegów czy jako dodatkowa atrakcja? I kwestia dostępu do internetu- jakie są możliwości.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

z zasięgiem jest kiepsko ale przy recepcji jest.O basen proś lekarza da sztućce i szklanka nie wiem czy są w pokojach powinny być ręcznik tylko 1 na zabiegi są na wyposażeniu pokoi więc niepotrzebne wymieniają na życzenie szlafrok zbędny w pokojach łazienki nie będzie potrzebny co jeszcze chcesz wiedzieć to pisz ;)
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No to może jeszcze, jakie zabiegi mają najlepsze, co byś poleciła? Jeśli chodzi o internet to czy są komputery, nie wiem może w bibliotece czy kafejce. Jak myślę,że jestem skazana na PKS to nie mam zamiaru ciągnąć laptopa...
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Basu pewnie tak masz na imię raczej niem musisz mieć swój laptop ale naprawdę jak bez przesiadki to dasz radę ja wiozłam do domu 4 wiadra borowiny abyś się zapakowała do autokaru z zabiegów polecam borowinę basen masaże kąpiel w wannach są różne zależy co ci dolega na bule dobra krioterapia pytaj ja odpowiem jak będę umiała :D
ODPOWIEDZ