SANATORIUM ZNP CIECHOCINEK

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

SANATORIUM ZNP CIECHOCINEK

Post autor: Małgosia69 »

Witam, bardzo proszę o jakiekolwiek informacje na temat tego sanatorium. Jadę tam z zus-u od 27.06.2013r. Interesuje mnie wszystko:pokoje,czy są przy każdym łazienki, jakie warunki, czy mili ludzie tam pracują ,no i oczywiście zabiegi, czy jest szansa na rehabilitacje w basenie? Pytań mam milion tysiąc,albo i więcej :oops: Pozdrawiam serdecznie! :) Acha, a czy można przyjechać dzień wcześniej? :oops:
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 11:04
Staż sanatoryjny: 4

Re: SANATORIUM ZNP CIECHOCINEK

Post autor: top »

Byłam tam w 2010 r pokoje dwu,trzy i czteroosobowe. Standard mocno średni. Łazienki w pokojach, personel miły, po moim wyjeździe miał ruszyć basen solankowy na miejscu, ja chodziłam na zajęcia do innego ośrodka. Jedzenie rewelacja. miło wspominam.
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 11:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: top »

wtedy nie można było być wcześniej, nie wiem jak teraz
forumowicz

Post autor: forumowicz »

pozyczałem tam rower,w garazu wypozyczalnia,nie znam obiektu,ale wydaje mi sie ze za duzo chodzenia miedzy pokojami
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Top,dzięki za pomoc,zadzwoniłam dzisiaj do Ciechocinka- pokój zarezerwowałam jaki chciałam-czyli dwójkę,basen już jest czynny,pani w recepcji przemiła,można przyjechac wcześniej,ale kosztuje to 85 zł/chyba ciut za drogo! :shock: /
MAX,czyżbyś proponował mi,abym jeździła po sanatorium na rowerze :?: :lol: W sumie pomysł nie najgorszy :!: ;) Tylko co na to obsługa sanatorium :?: :lol:
A poważnie,to w jakim obiekcie jest ta wypożyczalnia,można by pozwiedzać troszke na rowerze?
Pozdrawiam Panów serdecznie! :)
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Małgosiu, super miejsce właśnie z ZNP wróciłam. Zabiegi na miejscu, basen solankowy też jest. Potańczyć można nie wychodząc z sanatorium w dwóch miejscach ( U Jacka i Miśki). A jak będziesz bardzo chciała pojeździć rowerem to myślę że to też możliwe. Pan Jacek z kawiarenki ma taki specjalny, myślę że jak poprosisz to nie odmówi. Wszystkie opinie potwierdzam, jest ok. Życzę miłego wypoczynku i powrotu do zdrowia :P
aniiia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 23:55

Post autor: aniiia »

Basen funkcjonuje napewno normalnie, z tego co wiem ( ja byłam w grudniu) to mieli wyremontować cale drugie piętro i stndart pokoików miał się podwyższyć , chociaż w tym co ja byłam warunki były bardzo dobre. Małgosiu, jeśli chodzi o rowery to na miejscu jest wypożyczalnia. A jeśli chcesz przyjechać wcześniej a nie chcesz tyle placic za nocleg to na miescie sa bardzo tanie kwatery. Aczkolwiek mysle, ze jak masz zarezerwowana dwojka to nie ma pospiechu z przyjazdem. Ja wlasnie sie staram o zmiane turnusu bo bylam w grudniu ale nasz kochany Zus wysyla mnie drugi raz, tylko nie wiem czy nie za wczesnie bo w miedzy czasie mam zabieg. no ale moze uda nam sie tam spotkac. ja z pobytu w 100% bylam zadowolona. jakbys miala jakies pytania to moge podac Ci meila.

Ps. Jacek rzeczywiscie ma super sprzet :)) i ten klakson na stolowke jak wjezdzal :))) sama sie przekonasz :)))
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny,bardzo dziękuje za opinie.Bardzo się cieszę z nich. Jeszcze troszkę i zacznę odliczać dni,albo jak dawni rezerwiści odcinać centymetry/czy któryś z panów to jeszcze pamięta?/.
Aniiia,a może jednak nam sie uda spotkać razem na turnusie.Fajnie by było.Życzę Ci dużo zdrówka,obyś jak najlżej przeszła zabieg i mogła spacerowac/i nie tylko/po parku zdrojowym. JEŚLI MOŻESZ PODAJ MI NA PRIV. NUMER MAILA,BĘDĘ WDZIĘCZNA.
Rzeczywiście jest w ZNP rower,a ja myślałam ,że Max mnie wkręca,SORKI Maxiu- wybacz!!! :)
Dziękuje za miłe słowa i pomoc. POZDRAWIAM .
ODPOWIEDZ