Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jestem po urazie wielonarządowym w zeszłym roku(bardzo liczne złamania>, nie miałam dotąd żadnej rehabilitacji <prócz prywatnej, ale krótko i jedynie na jedną rękę>, w grudniu złamałam nogę ponownie, hospitalizowali mnie, ale nie zdecydowali się na operację ze względu na słabość tej nogi. Zmieniłam lekarza prowadzacego na bardziej przystepnego. Czy mam szansę na taki szpital uzdrowiskowy? <w kwietniu wysyła mnie zus na prewencje>????
Amelio,lekarz pierwszego kontaktu niech wypisze Ci skierowanie do; sanatorium poszpitalne; a lekarz chirurg lub rehabilitacji skierowanie do; szpitala na oddział rehabilitacyjny;.Może taki oddział jest w Twoim mieście lub okolicy.
no tak, jednak nie upłynęło za dużo czasu, zeby do tego szpitala uzdrowiskowego jechac? <uraz 1.06, pobyt w szpitalu do 17.08, potem wyjecie drutow, srob w październiku+ parę dni grudzien ze złamaną nogą>? bo generalnie szkoda czasu i nerwów tracic na skierowanie jak są jakieś wytyczne względem czasu od pobytu w szpitalu..
Mirabella,z tych co znam szpitale uzdrowiskowe wojskowe w Lądku Zdroju,Krynicy,Ciechocinku i Busku.W Busku i Lądku Uzdrowisko,czyli PPU.Jest oddział w Zakopanem,Ustroniu.Koleżanka dzwoniła do mnie i mówiła,że któreś z cieplickich sanatoriów podpisało w tym roku umowę.
Korzystam z tej formy więc wiem o co pytasz.Kolejki w każdym z nich tak na około 3 lata,chyba,ze Twój przypadek zostanie uznany jako pilny,nie stabilny wtedy około 3-4 miesięcy.
Pilnie rozpatrywane są przypadki tuż po zabiegach,ostre RZS-y i ostre ŁZS-y.
Amelia wypis ze szpitala,do lekarza prowadzącego w szpitalu niech wypisze wniosek do sanatoriu szpitalnego względnie poszpitalnego.Okres oczekiwania do 10 miesięcy w zależności od województwa.
Witam, mam skierowanie z NFZ do Szpitala Rehabilitacyjnego od 01-03-2013, proszę o informacje: jaka rehabilitacja, ile zabiegów, czy w jednym miejscu? Dziękuję za wszystkie podpowiedzi
Dana