sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: Małgosia69 »

Dziękuję Andrzeju za opis. :) Czyli cos za coś- albo super jedzonko i kiepskie zabiegi,albo super zabiegi i kiepskie jedzonko :oops: To ja mimo wszystko wybieram super zabiegi,z jedzonkiem dam radę. :) Kilkanaście lat temu byłam w Ciechocinku w Ruchu,ale miałam wtedy dwadzieścia kilka lat/najmłodsza w sanatorium/,był baaardzo mrożny styczeń,a ja byłam w kiepściutkiej formie fizycznej. Mówiąc szczerze niewiele widziałam,dzieliłam czas między zabiegi i czytanie książek w pokoju.
Mam nadzieję,ze teraz będzie lepiej.
No i te kawiarnie z tańcami! ;) Taniec- to to co lubi Małgosia najbardziej :lol:
pozdrowionka :)
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: palulo »

Małgosiu Twoja propozycja jest kusząca :D do czerwca jeszcze tyle czasu nie musze przeklada wyjazdu jeżdze prywatnie wiec moge przyjechc ież w czerwcu :) na dobrą kawe a do biedronki to chyba nie po jedzenie tylko jest specjalne stoisko ;)
Andrzej masz racje z tymi zabiegami lepsze zabiegi trzeba dokupic ale pozatym to wszystko na wysokim poziomie :D
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Palulo,wobec tego czuj się zaproszony na najlepszą kawę w Ciechocinku,mam nadzieję,że podpowiesz mi ,gdzie takow