Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszyscy oczekujacy piszą o numerkach Bardzo ważne jest jak numerki schodzą a wszystko zależne jest od województwa,i schorzenia no i numeru właśnie schorzenia .Kazdy wojewódzki NFZ ma inną ilośc ludzi oczekujacych i przez to jedni dostaja skierowania z mniejszym numerkiem a inni z wiekszym numerkiem .Bo każde schorzenia ma swoja odrębna kolejke a tu czyli w przegladarce jest podany numerek ogólny!!!!.pozdrawiam
Witam! Czy mogę otrzymać informację od osób , które teraz wyjeżdżają bąż będą w najbliższym czasie ile miesięcy czekały od zarejestrowania w nfz dolnośląskim. Pozdrawiam i dziękuję
Witam. Jestem z nfz swietokrzyskiego wnisek zlozony na koniec maja 2012roku numer14400 obecnie numer6500 czekam cierpliwie moze ktos ma podobnie.Pozdrawiam:
Witaj Abir Ja czekałam równe 2 lata 23 lutego 2011r złożyłam wniosek i 14 lutego wyjeżdżam do Połczyna ale ja jestem z mazowieckiego nfz. Miłego czekania szybkiego wyjazdu w wymarzone miejsce.Pozdrawiam wszystkich oczekujących